pulau perhentian

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

pulau perhentian

Post  Admin on Mon Jan 14, 2008 3:31 pm

ayong... camner ngan program ko ni??? jadik tak??? tak sabor nak snorkel dah ni... hehehehe... Razz
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

pulau??

Post  giant on Mon Jan 14, 2008 4:46 pm

weh... snorkel sewa mahal tak????? ke nak kena bawak sendiri ek???? macam tak betul jer..... scratch
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

pulaukan ayong hahahaha

Post  g on Mon Jan 14, 2008 4:49 pm

weh kata ari tu bob boleh bg price baik punya. so apa ceriter???
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

ek??

Post  giant on Mon Jan 14, 2008 4:55 pm

haah la... lupa bob ade cable.... nanti aku tanya lagi..... "en bob.... bilakah boleh dikompomkan harga penginapan kita itu.....??" ....
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  Admin on Mon Jan 14, 2008 5:13 pm

bob mana??? suruh di register. snorkel slalu nyer boat yg bawa tu ada provide. sewa dalam rm10 sehari. aku prefer beli snorkel sendiri. better & comfort bila pakai. ala... aku beli pun snorkel + goggle tak sampai rm50 pun. tapi sampai skarang still ok. hehehehe...


Last edited by on Mon Jan 14, 2008 5:25 pm; edited 1 time in total
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

bukan free ker???

Post  g on Mon Jan 14, 2008 5:20 pm

google tu buakan free ker???? google.com hahahahaha
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  Admin on Mon Jan 14, 2008 5:27 pm

google memang ler free... goggle kena beli. ko nak pakai google bleh... bawak jer monitor yg ada bukak web google.com tu nyelam skali. cisss... busuk punya budak... hehehehe
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

bengong...

Post  giant on Mon Jan 14, 2008 5:33 pm

cheh... hampir2 tertipu ngan ejaan yang mengelirukan...... ooooo kena beli sendiri la ye..... tp kalau pakai monitor bleh jalan dalam air... macam org yang menyelam pakai topi besi tu.... kan kan kan?????....
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  Admin on Mon Jan 14, 2008 5:40 pm

kalau pakai monitor, ko kena on kan power. kalau tak google takde. btul tak?? mana nak carik soket power dalam laut tu??? aku bukan apa... just concerne. hahahahahaha....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  g on Mon Jan 14, 2008 5:46 pm

Admin wrote:kalau pakai monitor, ko kena on kan power. kalau tak google takde. btul tak?? mana nak carik soket power dalam laut tu??? aku bukan apa... just concerne. hahahahahaha....

ooo salah ek. hehehehe
kalau takat pakai monitor kat kepala tak guna gak. cpu kena ada gak kalau tak mcm mana nak search goggle. hahahhaa
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

google ke goggle

Post  giant on Mon Jan 14, 2008 5:49 pm

weh... korang ni eja le betul2... kompius ler..... google ke goggle?????? scratch
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  g on Mon Jan 14, 2008 5:54 pm

giant wrote:weh... korang ni eja le betul2... kompius ler..... google ke goggle?????? scratch
kira mana2 pon ok.. hahahaha
janji ko imagine benda yg sama..heheheh
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  Admin on Mon Jan 14, 2008 6:10 pm

btul... btul... hehehehehe... takat CPU tu ikat jer kat pinggang. monitor tu plak tape trus kat kepala. hehehehehe...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  giant on Mon Jan 14, 2008 11:24 pm

korang ni nak gi snorkel ke nak buat setup network dalam laut.....????
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

best wooo p.perhentian

Post  krayong on Tue Jan 15, 2008 12:05 am

itu le.. aku kena tanya bob smula..
bob kata susah gile nak dapat call pakcik dia...

bajet dlm bln 3 kot..
amacam???? ajak k.siti skali ke..

aku nak gi skuba weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. drunken
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

booking chalet

Post  krayong on Tue Jan 15, 2008 12:08 am

aku tgk kat web..
chalet byk kena walk in.. tak leh booking kt perhentian kecik...
kt perhentian besar boleh booking sbb byk resort...
en. BOBby brown... cari le pakcik ko scepat munkin...
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  Admin on Tue Jan 15, 2008 3:39 am

walk-in??? giler ko... kalau sorang-dua takpe ler nak walk-in. kalau dah yg pegi cam rombongan meminang, nak walk-in camner???? kena booking gak before gi. aku tak brani walk-in jer... buat nyer tak dapat, nak tido dalam laut?? ko ingat ko sepupu jack sparrow ker??? hehehehehe....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  g on Tue Jan 15, 2008 8:33 am

krayong wrote:itu le.. aku kena tanya bob smula..
bob kata susah gile nak dapat call pakcik dia...

bajet dlm bln 3 kot..
amacam???? ajak k.siti skali ke..

aku nak gi skuba weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. drunken

aku pon nak gak rasa skuba wehhh. huhuhhu
aku dah nampak org2 yg berpotensi tak pakai pelampung nanti. salah sorangnya aku la....
hehehehe
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  krayong on Tue Jan 15, 2008 12:15 pm

saptello wrote:
krayong wrote:itu le.. aku kena tanya bob smula..
bob kata susah gile nak dapat call pakcik dia...

bajet dlm bln 3 kot..
amacam???? ajak k.siti skali ke..

aku nak gi skuba weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. drunken

aku pon nak gak rasa skuba wehhh. huhuhhu
aku dah nampak org2 yg berpotensi tak pakai pelampung nanti. salah sorangnya aku la....
hehehehe

wuih,,, ramai yg akan terapung.. bdk laki umah flet damai pun akan ramai terapung.. hehehehe
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  krayong on Tue Jan 15, 2008 12:17 pm

Admin wrote:walk-in??? giler ko... kalau sorang-dua takpe ler nak walk-in. kalau dah yg pegi cam rombongan meminang, nak walk-in camner???? kena booking gak before gi. aku tak brani walk-in jer... buat nyer tak dapat, nak tido dalam laut?? ko ingat ko sepupu jack sparrow ker??? hehehehehe....

bukan ke korang sume keturunan lanun ke..silap yek.. hehehe What a Face
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

wehhhhhhhhhh...aku nak ikut...

Post  zzcute on Tue Jan 15, 2008 12:45 pm

Kalau ke p.hentian..aku nak joint...almaklumlah..tak penah g lagi...set la time tul tul...g ramai2...best nieee....hehehehe bounce
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  giant on Tue Jan 15, 2008 4:03 pm

ni mesti nak cakap dia nak tinggal anak dia kat baby sitter lagi ni.... mesti ni.... mesti ni......
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  krayong on Tue Jan 15, 2008 11:46 pm

giant wrote:ni mesti nak cakap dia nak tinggal anak dia kat baby sitter lagi ni.... mesti ni.... mesti ni......

betul tu.. nak tinggal kan anak le tu.. Very Happy
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 3:09 am

ok krayong... aku lantik ko jadik jawatankuasa bertindak utk xtvt nak gi perhentian ni. ok??? aku bleh kasi ko idea, tapi ko kowtim ler ngan bob. mana bob ni??? BOB!!!!! BOB!!!! besar camtu pun tak nampak lagi, muskil ni??? hehehehehe...

1st...
-ko kena kumpul dulu brapa org yg nak gi (kena tetap mind, takde tgk ler.. tgk ler...)
-set date, bila pegi & balik (kalau bleh 3-4 date, bcoz price may vary based on date)
-set transportation (actually ni leh pikir kemudian, hehehe..)

contoh:
bil pax = 20 pax
date = 7-10 march or 20-23 march(4 hari 3 malam)
transportion = kl to besut (naik bas)
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 3:10 am

2nd...
-ko call tourism terengganu, minta no chalet kat sana. (ko tanya ler pendapat dia chalet yg sesuai based on xtvt, budget, kesesuaian)
-or kalau pakcik bob bleh kowtim, lagi senang.
-call chalet ler... tanya harga utk date tu & pax. mostly lagi ramai, lagi murah. and kowtim skali xtvt yg nak buat kat sana.
contoh...
4D/3N Package Inclusive :
* 3 nights accommodation in Deluxe Jungle or Garden Chalet
* Welcome drink / 3 breakfast / 3 lunch / 3 tea break / 3 dinner
* Return speedboat transfer
* 2 snorkelling trips
* 1 kelong trip
* free use of facilities (canoe, bikes, entertainment room, ktv & etc)


3rd...
baru ko dapat price per pax & minta deposit. hahahaha...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum