pulau perhentian

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

aku yang kacak

Post  bobiano on Wed Jan 16, 2008 12:24 pm

ayong! siapa benarkan anda jual nama aku dlm perbincangan berhemah berkenaan trip ni, walau aku kacak mana pun.
kawan2, saya dalam proses mengkontek pakcik aku yang selalu ilang tu. lupa nak kasi tau, pakcik aku specialize dlm scuba diving n kalo nak lesen scuba bole kawtim harga, bab2 chalet ni dia contact org sana gak.

bobiano
PRIVATE
PRIVATE

Posts : 3
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  krayong on Wed Jan 16, 2008 12:41 pm

bobiano wrote:ayong! siapa benarkan anda jual nama aku dlm perbincangan berhemah berkenaan trip ni, walau aku kacak mana pun.
kawan2, saya dalam proses mengkontek pakcik aku yang selalu ilang tu. lupa nak kasi tau, pakcik aku specialize dlm scuba diving n kalo nak lesen scuba bole kawtim harga, bab2 chalet ni dia contact org sana gak.

caya la en. BOBy brown.. What a Face
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

bobo sebenar

Post  bobiano on Wed Jan 16, 2008 12:45 pm

ayong, aku bukan bobby brown, aku gianfranco bobby. adik gianfranco zola.

bobiano
PRIVATE
PRIVATE

Posts : 3
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 12:46 pm

Admin wrote:ok krayong... aku lantik ko jadik jawatankuasa bertindak utk xtvt nak gi perhentian ni. ok??? aku bleh kasi ko idea, tapi ko kowtim ler ngan bob. mana bob ni??? BOB!!!!! BOB!!!! besar camtu pun tak nampak lagi, muskil ni??? hehehehehe...

1st...
-ko kena kumpul dulu brapa org yg nak gi (kena tetap mind, takde tgk ler.. tgk ler...)
-set date, bila pegi & balik (kalau bleh 3-4 date, bcoz price may vary based on date)
-set transportation (actually ni leh pikir kemudian, hehehe..)

contoh:
bil pax = 20 pax
date = 7-10 march or 20-23 march(4 hari 3 malam)
transportion = kl to besut (naik bas)


aku nak joint...aku laki aku..2 anak aku....sumer...4 org...kira satu bilik laaa..... Laughing
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 2:09 pm

bleh... bleh... kalo ko nak ko sebilik ngan laki ko pun bleh. anak2 ko kasi jer kat ayong. dia 'mampu'. hahahahahahahaha....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 2:30 pm

Admin wrote:bleh... bleh... kalo ko nak ko sebilik ngan laki ko pun bleh. anak2 ko kasi jer kat ayong. dia 'mampu'. hahahahahahahaha....

tak bleh...tak bleh....laki aku suci.....hehehehhe
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  krayong on Wed Jan 16, 2008 2:31 pm

Admin wrote:bleh... bleh... kalo ko nak ko sebilik ngan laki ko pun bleh. anak2 ko kasi jer kat ayong. dia 'mampu'. hahahahahahahaha....
a'ah.. aku memang bleh jaga.. kalo nangis je aku humban je kat laut tu.. kalo degil sgt, aku humban je kat pasir pantai tu.. hehehehe
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  g on Wed Jan 16, 2008 2:48 pm

krayong wrote:
Admin wrote:bleh... bleh... kalo ko nak ko sebilik ngan laki ko pun bleh. anak2 ko kasi jer kat ayong. dia 'mampu'. hahahahahahahaha....
a'ah.. aku memang bleh jaga.. kalo nangis je aku humban je kat laut tu.. kalo degil sgt, aku humban je kat pasir pantai tu.. hehehehe

ala yong, ko tak payah susah payah, ambil gambar Giant print actual size, pastu tampak kat setiap bilik. mesti anak za diam jer. hahahaha

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 3:01 pm

hahahahahaha.... kejong 4 hari 3 malam kang... hehehehehe...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Scuba??

Post  tSubAsA on Wed Jan 16, 2008 3:13 pm

Haluha..salam sume..tumPanG Lalu...

AyonG HaNg da LeseN nyeLam Ka nak ScubA tu??Ke Hang Guna LeSen Class C hang tuk Nyelam??hehe..bley ka??
avatar
tSubAsA
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 12
Join date : 2008-01-16
Age : 36

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 3:19 pm

ayong kalau gi scuba... mana ada org perasan dia pakai tong ker tak??? org ingat dia snorkeling jer. hehehehehehehe..... lagi satu, aku tak sabar nak tgk ayong scuba, pakai scuba suit. pergghhhh... meleleh ikan tengok. hahahahahahaha....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

pulau2..

Post  tSubAsA on Wed Jan 16, 2008 3:24 pm

TuMpaNg LalU...

MenGapa dan keNapakah PULAU PERHENTIAN menjAdi DestiNasi Kowg ye??

Best ek??KalaU koWg Sume nak..aku pun bLey Gak DpTkan Rege Kat Pulau Are Terengganu..

Tp Comfirm Ke Dak..akan diberitahu...kAlau Pulau KAPAS comfirm aku bley adjust..Pulau Redang Pun bley gAk ar..(penah wat dulu)..Pulau Perhentian Nie 1st Time..em..Snorkeling tak Yah Lesen YONG tp hang Nak nyelam kene at amik LESEN da.. ke kowg2 sume nie dah DE leSen Selam Laut DALAM..huhuhuhuhu Twisted Evil
avatar
tSubAsA
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 12
Join date : 2008-01-16
Age : 36

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  g on Wed Jan 16, 2008 3:26 pm

tSubAsA wrote:TuMpaNg LalU...

MenGapa dan keNapakah PULAU PERHENTIAN menjAdi DestiNasi Kowg ye??

Best ek??KalaU koWg Sume nak..aku pun bLey Gak DpTkan Rege Kat Pulau Are Terengganu..

Tp Comfirm Ke Dak..akan diberitahu...kAlau Pulau KAPAS comfirm aku bley adjust..Pulau Redang Pun bley gAk ar..(penah wat dulu)..Pulau Perhentian Nie 1st Time..em..Snorkeling tak Yah Lesen YONG tp hang Nak nyelam kene at amik LESEN da.. ke kowg2 sume nie dah DE leSen Selam Laut DALAM..huhuhuhuhu Twisted Evil


ala sambil menyelam minum air, yer dak. heheheh
jgn minum air laut lebih2 nanti kena darah tinggi, kandungan garam lebih dalam darah. hahahaah
naya jer

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 3:29 pm

tsubasa, ko pun bleh dapatkan ker?? oret gak tu... cayalah!!! dapatkan jer... nanti kita tgk mana quotation best & murah then kita pegi sana. tak kisah ler pulau mana pun, kapas pun ok gak. hehehehe...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  tSubAsA on Wed Jan 16, 2008 3:34 pm

Bisa di atur sume..
Nanti cheq contact kaki kat sana..
kalau kat Pulau Kapas bulan terang bley cAndAt SotOng wo..
Kalau Pulau lain Tak tau ar lak..tp yg tak nyer dekat je Pulau Kapas ngan Darat nie..tak de trel naik bot..10 min dah sampai PulAu nye..haha..
tang balik lagi ar..5 min dah samPai...agak2..kalau nak save bugGet lagi sume pakat snOrkeling je dari Jeti...Hhahhahhaa..ada beran ka??. Twisted Evil
avatar
tSubAsA
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 12
Join date : 2008-01-16
Age : 36

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 3:34 pm

aku snorkeling ok jer... hehehehehe....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  MisS_cAsPeR86 on Wed Jan 16, 2008 4:53 pm

waaa...~!!!
nak itut.....
org nak main pasir....
sambil meneguk segelas air laut.....
hahahahaha....~!!!!
avatar
MisS_cAsPeR86
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 13
Join date : 2008-01-14
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  g on Wed Jan 16, 2008 5:10 pm

MisS_cAsPeR86 wrote:waaa...~!!!
nak itut.....
org nak main pasir....
sambil meneguk segelas air laut.....
hahahahaha....~!!!!

boleh ikut, tp dok dlm beg. hahahahah
budak sekolah tak boleh ikut, kitorang malas nak buat surat kebenaran ibubapa. heheheh

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  giant on Wed Jan 16, 2008 5:17 pm

MisS_cAsPeR86 wrote:waaa...~!!!
nak itut.....
org nak main pasir....
sambil meneguk segelas air laut.....
hahahahaha....~!!!!


trip ni kena buat had tinggi minimum.... nanti ade yang hilang plak..... dah la kecik.... kan susah nak carik...... pas tu kan skarang ni banyak kes culik budak2..... hehehehehehe
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  MisS_cAsPeR86 on Wed Jan 16, 2008 5:22 pm

saptello wrote:
MisS_cAsPeR86 wrote:waaa...~!!!
nak itut.....
org nak main pasir....
sambil meneguk segelas air laut.....
hahahahaha....~!!!!

boleh ikut, tp dok dlm beg. hahahahah
budak sekolah tak boleh ikut, kitorang malas nak buat surat kebenaran ibubapa. heheheh


eleh.....yerlah...~!!!!
nak itut gak....
tapi taknak dok dlm beg...
asal lak kene kuarkan surat kebenaran...??
org bukan bdak kecik lagik.... tongue
avatar
MisS_cAsPeR86
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 13
Join date : 2008-01-14
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  MisS_cAsPeR86 on Wed Jan 16, 2008 5:23 pm

giant wrote:
MisS_cAsPeR86 wrote:waaa...~!!!
nak itut.....
org nak main pasir....
sambil meneguk segelas air laut.....
hahahahaha....~!!!!


trip ni kena buat had tinggi minimum.... nanti ade yang hilang plak..... dah la kecik.... kan susah nak carik...... pas tu kan skarang ni banyak kes culik budak2..... hehehehehehe


tolong skit erk....
ketinggian org lebih tinggi dari bdak yg ilang tu tau....
masih boleh di selamatkan lagik la....
kan cam ko bang....terlampau tinggi dan besar sampai anak kak za pun takut tau....
sekurang2 nya die tak takut kat aku.....hahahahaha~!!!!!! Razz
avatar
MisS_cAsPeR86
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 13
Join date : 2008-01-14
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  g on Wed Jan 16, 2008 5:26 pm

errr kalau jd trip ni pergi solo ker berteman>?????

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  giant on Wed Jan 16, 2008 5:29 pm

MisS_cAsPeR86 wrote:
giant wrote:
MisS_cAsPeR86 wrote:waaa...~!!!
nak itut.....
org nak main pasir....
sambil meneguk segelas air laut.....
hahahahaha....~!!!!


trip ni kena buat had tinggi minimum.... nanti ade yang hilang plak..... dah la kecik.... kan susah nak carik...... pas tu kan skarang ni banyak kes culik budak2..... hehehehehehe


tolong skit erk....
ketinggian org lebih tinggi dari bdak yg ilang tu tau....
masih boleh di selamatkan lagik la....
kan cam ko bang....terlampau tinggi dan besar sampai anak kak za pun takut tau....
sekurang2 nya die tak takut kat aku.....hahahahaha~!!!!!! Razz

takde ler.... takut org tu nanti tersalah colek...... kan naye kitorang nak jawab....... dah le kena mintak surat kebenaran ibu bapa nak gi...... payah ni......
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  MisS_cAsPeR86 on Wed Jan 16, 2008 5:31 pm

giant wrote:
MisS_cAsPeR86 wrote:
giant wrote:
MisS_cAsPeR86 wrote:waaa...~!!!
nak itut.....
org nak main pasir....
sambil meneguk segelas air laut.....
hahahahaha....~!!!!


trip ni kena buat had tinggi minimum.... nanti ade yang hilang plak..... dah la kecik.... kan susah nak carik...... pas tu kan skarang ni banyak kes culik budak2..... hehehehehehe


tolong skit erk....
ketinggian org lebih tinggi dari bdak yg ilang tu tau....
masih boleh di selamatkan lagik la....



yerlah....
taknakla ikut kalo tak bg.... Crying or Very sad
kan cam ko bang....terlampau tinggi dan besar sampai anak kak za pun takut tau....
sekurang2 nya die tak takut kat aku.....hahahahaha~!!!!!! Razz

takde ler.... takut org tu nanti tersalah colek...... kan naye kitorang nak jawab....... dah le kena mintak surat kebenaran ibu bapa nak gi...... payah ni......
avatar
MisS_cAsPeR86
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 13
Join date : 2008-01-14
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 6:35 pm

takpe la... demi kesenangan semua, aku leh buat surat kebenaran ibu bapa atok paksu makteh along makngah. semua kena sign. ainiey, ko nak gak ker?? hehehehehehe.....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: pulau perhentian

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum