trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY)

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY)

Post  giant on Mon Jan 14, 2008 4:44 pm

smalam aku ngan ayong ade ber cite2 nak ke Genting... cuti raya cina ni.... amacam???? habiskan duit.....
ader bran????

ps: leh gelakkan ayong naik cable car..... ade ke dia ajak drive sampai atas...... hehehehehehehehe Twisted Evil
giant
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty nak ikuttt

Post  g on Mon Jan 14, 2008 4:45 pm

aku nak ikut, aku nak drive smp atas. Tp aku taknak drive slow2. heheheh ada berani ker???
g
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty hehehe....

Post  giant on Mon Jan 14, 2008 5:03 pm

itu macam i naik ngan u ler..... hehehehehe
giant
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty Genting

Post  DonZai on Mon Jan 14, 2008 5:05 pm

Wei ajak la ramai g genting bru best..Kita naik cable car ngan ayong,rakam aksi ayong pkai Videocam
DonZai
DonZai
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 39
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty heheheh

Post  g on Mon Jan 14, 2008 5:07 pm

ahh sudahh, pastu nak kena pakat angkat ramai2. dah beku. .heheheheh
g
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty Beku

Post  DonZai on Mon Jan 14, 2008 5:08 pm

saptello wrote:ahh sudahh, pastu nak kena pakat angkat ramai2. dah beku. .heheheheh

Ayong beku mcm daging kotak hauahauahaua
DonZai
DonZai
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 39
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty Re: trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY)

Post  Admin on Mon Jan 14, 2008 5:08 pm

tak ramai ker kat atas tu raya cina nanti. kang takat nak queue sampai 16 jam nak naik solero shot tu. tak ker naya jer.. hehehehe...

pendapat aku jer... kalau korang gi, aku tetap follow. hahahahaha...
Admin
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty beku...

Post  giant on Mon Jan 14, 2008 5:13 pm

aku takut susu bertukar menjadi keju jer...... haw haw haw haw haw lol!
giant
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty Re: trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY)

Post  g on Mon Jan 14, 2008 5:14 pm

Admin wrote:tak ramai ker kat atas tu raya cina nanti. kang takat nak queue sampai 16 jam nak naik solero shot tu. tak ker naya jer.. hehehehe...

pendapat aku jer... kalau korang gi, aku tetap follow. hahahahaha...

iyerr laa. time raya cina ramai la wehhh. kita g 2/2 la nak??
g
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty Re: trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY)

Post  DonZai on Mon Jan 14, 2008 5:26 pm

giant wrote:aku takut susu bertukar menjadi keju jer...... haw haw haw haw haw lol!


Gila sejuk..Susu tukar jadi keju, bleh buat burger daging keju.. afro
DonZai
DonZai
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 39
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty ok jer

Post  giant on Mon Jan 14, 2008 5:28 pm

aku ok jer.....

tp sape nak arrange......??? Question
giant
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty Re: trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY)

Post  Admin on Mon Jan 14, 2008 5:37 pm

huh... cepat.. afundi sapa nak jadik 'kapla program'. hehehehe...
Admin
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty jawatankuasa bertindak

Post  giant on Mon Jan 14, 2008 5:40 pm

aku undi jawatankuasa bertindak melaka hari tu buat.... simple, sempoi & low cost.... hehehehe
giant
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty Re: trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY)

Post  Admin on Mon Jan 14, 2008 5:43 pm

giant wrote:aku undi jawatankuasa bertindak melaka hari tu buat.... simple, sempoi & low cost.... hehehehe
kalo dah gi genting tu apa lagi yg low cost nyer. hehehehehe...
Admin
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty Re: trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY)

Post  giant on Mon Jan 14, 2008 5:45 pm

backpacking ker?? hehehehe... tido tepi hotel???......
giant
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty Re: trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY)

Post  Admin on Mon Jan 14, 2008 6:06 pm

buat apa tido tepi hotel. kita lepak jer kat luar hotel sampai beku. then mesti insaf dah nak gi genting 2-3 tahun. hehehehe...
Admin
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty huhuhu....

Post  giant on Mon Jan 14, 2008 11:20 pm

ngeri gak cadangan tu....... hehehehe.... kita gi melake je lah...... murah skit.... hehehehe......
giant
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty cable car

Post  krayong on Tue Jan 15, 2008 12:10 am

cipanzi korang.. mana de aku takut.. seriau jek.. hehehehe...
krayong
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty solero shot

Post  krayong on Tue Jan 15, 2008 12:12 am

mmm. giant.. kita naik sampei muntah.. ada berani.. huahuahua... en. major-siap sedia takut aku muntah lg kat kaki ko.. hehehehe Razz
krayong
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty gi cuti tempat lain

Post  krayong on Tue Jan 15, 2008 12:15 am

kalo ry cina mesti ramei lk org ats tu.. tp dpt cuci mato... hehehehe Cool
krayong
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty Re: trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY)

Post  Admin on Tue Jan 15, 2008 3:30 am

krayong wrote:kalo ry cina mesti ramei lk org ats tu.. tp dpt cuci mato... hehehehe Cool

nak cuci mata camner??? kalau jarak penglihatan 13cm jer dari kepala. kalau dah 14juta orang kat genting hari raya cina tu, dah konperm bleh tengok dekat jer. tak bleh... AFTAKUNDI GENTING!!!
Admin
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty Re: trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY)

Post  g on Tue Jan 15, 2008 8:27 am

Admin wrote:
krayong wrote:kalo ry cina mesti ramei lk org ats tu.. tp dpt cuci mato... hehehehe Cool

nak cuci mata camner??? kalau jarak penglihatan 13cm jer dari kepala. kalau dah 14juta orang kat genting hari raya cina tu, dah konperm bleh tengok dekat jer. tak bleh... AFTAKUNDI GENTING!!!

takyah la g genting time raya cina. jem ooo. nanti ada lak keta yg rentung clucth dia. New year ari tu jem gila jln naik ker genting. apa kata kita g PD lg.
g
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty melaka la oiiii

Post  giant on Tue Jan 15, 2008 9:35 am

genting x jadi... pd dah boring.... gi melaka la oiiiii......mandi kat tanjung bidara.... aku dah usha ari tu... air dia ok dah..... huhuhuhuhu....
giant
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty Re: trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY)

Post  g on Tue Jan 15, 2008 9:54 am

giant wrote:genting x jadi... pd dah boring.... gi melaka la oiiiii......mandi kat tanjung bidara.... aku dah usha ari tu... air dia ok dah..... huhuhuhuhu....

aku in jer. tp hujung bulan ni ngan awal bulan depan gagal la. lupa nak sambut org baru. . hehehehe
g
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty tutup topic

Post  giant on Tue Jan 15, 2008 10:23 am

so leh ler tutup topic gi genting kota keriangan ni..... kita gi bandaraya bersejarah jer..... (lawatan sambil belajar)
giant
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY) Empty Re: trip ke kota keriangan (RAYA CINA HOLIDAY)

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum