SCUBA DIVING

Go down

SCUBA DIVING

Post  tSubAsA on Thu Jan 17, 2008 1:06 am

Salam sejahTera pade Pengunjung dan Ahli Channel.

Mcm2 idea..nak tImbul..Nak NyelAm..Yong!hang NAk Nyelam kan...gie rEgisTer cLass dulu..Abg zul dah de LeSen yek??Kalau ramai Yg naK Nyelam nyer..Ape kate pAkat reraMai amik LeSen..tAk pandai Berenang Pun takper ar..mase aku bawe 1 teAm gie amik Scuba Diving lesen..ade sorg peserTa tu tak tau Langsung bereNang..giLer..tp LULUS lak tu..dah paki Tong Gas tu..KOMPEM tak Lemas nyer..pandai kAwal PernaFasan SuDah..Jgn Nanti br je Nyelam..Tong Gas nyer dah Kosong..haha...payah lak nak BerkOngsi ngan org..Ingat tu Ayong!! Cool
avatar
tSubAsA
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 12
Join date : 2008-01-16
Age : 36

View user profile

Back to top Go down

Re: SCUBA DIVING

Post  abgZul on Thu Jan 17, 2008 10:27 am

lesen x de x sempat buat.. nyaris ambik kursus nyelam dan kimpalan dlm laut.. gaji besar tp sayang dah nak summit semua penganjur kursus lak kapur nasib x bayar lg..
impian tgl impian
avatar
abgZul
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 12
Join date : 2008-01-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SCUBA DIVING

Post  Admin on Thu Jan 17, 2008 11:03 pm

yong... baik ko jangan amik lesen scuba yong. buat malu ko jer nanti. ko bayang kan... dah ler banyak berhabis duit nak amik lesen tu. then penat lelah ko nyelam bawa tong gas tu sana sini. last2 dia kasi ko lesen P jer. 2 tahun lak tu nak pakai. tak ker naya bila ko nyelam, ko kena pakai sticker P kat goggle ko(peraturan: sila tampal pelekat P pada cermin). dah ler besar lak sticker P tu... kalau kecik kena saman kang. susah yong... aku just prihatin jer. hehehehehehehehehehe....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: SCUBA DIVING

Post  krayong on Fri Jan 18, 2008 11:19 pm

tSubAsA wrote:Salam sejahTera pade Pengunjung dan Ahli Channel.

Mcm2 idea..nak tImbul..Nak NyelAm..Yong!hang NAk Nyelam kan...gie rEgisTer cLass dulu..Abg zul dah de LeSen yek??Kalau ramai Yg naK Nyelam nyer..Ape kate pAkat reraMai amik LeSen..tAk pandai Berenang Pun takper ar..mase aku bawe 1 teAm gie amik Scuba Diving lesen..ade sorg peserTa tu tak tau Langsung bereNang..giLer..tp LULUS lak tu..dah paki Tong Gas tu..KOMPEM tak Lemas nyer..pandai kAwal PernaFasan SuDah..Jgn Nanti br je Nyelam..Tong Gas nyer dah Kosong..haha...payah lak nak BerkOngsi ngan org..Ingat tu Ayong!! Cool

uih lesen kat sini mahal wei... mau seribu lebih.. kata kat sana mrah.. amik kt sana je kot..
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: SCUBA DIVING

Post  krayong on Fri Jan 18, 2008 11:21 pm

Admin wrote:yong... baik ko jangan amik lesen scuba yong. buat malu ko jer nanti. ko bayang kan... dah ler banyak berhabis duit nak amik lesen tu. then penat lelah ko nyelam bawa tong gas tu sana sini. last2 dia kasi ko lesen P jer. 2 tahun lak tu nak pakai. tak ker naya bila ko nyelam, ko kena pakai sticker P kat goggle ko(peraturan: sila tampal pelekat P pada cermin). dah ler besar lak sticker P tu... kalau kecik kena saman kang. susah yong... aku just prihatin jer. hehehehehehehehehehe....

ko ingat bawa kereta kat dlm laut ke.. kapal selam ada la kot.. ada yek??????? drunken
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: SCUBA DIVING

Post  Admin on Sat Jan 19, 2008 2:45 am

hahahahahahahahahaha.. aku just prihatin. aku taknak tergelak dalam laut nanti. hahahahahaha... susah wo nak gelak dalam laut. hahahahahahahaah...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: SCUBA DIVING

Post  giant on Sat Jan 19, 2008 8:30 pm

tul gak tu..... tak pernah lak try gelak dalam air.... kena cube ni..... scratch
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: SCUBA DIVING

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum