sabah... sapa nak follow???

Go down

sabah... sapa nak follow???

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 10:14 pm

oret... memandangkan ramai tak brani gi melancong tempat bom suka sangat meletup (indon & siam), so apa kata kita fly tapi dalam negeri, aku bukak topic baru. SABAH BAH... hehehehehe...

aku leh buat budget & tentatif. tapi serius aku cakap, harga tiket kapal terbang mempengaruhi 50% budget. so... kalau leh dapat tiket murah tu, bagus ler. hehehehe....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  DonZai on Wed Jan 16, 2008 10:27 pm

Admin wrote:oret... memandangkan ramai tak brani gi melancong tempat bom suka sangat meletup (indon & siam), so apa kata kita fly tapi dalam negeri, aku bukak topic baru. SABAH BAH... hehehehehe...

aku leh buat budget & tentatif. tapi serius aku cakap, harga tiket kapal terbang mempengaruhi 50% budget. so... kalau leh dapat tiket murah tu, bagus ler. hehehehe....


Wei kalau yg pakai pas ramai2 tu apa?itu bukan dpt tambang murah ker?
avatar
DonZai
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 39
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  tSubAsA on Thu Jan 17, 2008 1:12 am

DonZai wrote:
Admin wrote:oret... memandangkan ramai tak brani gi melancong tempat bom suka sangat meletup (indon & siam), so apa kata kita fly tapi dalam negeri, aku bukak topic baru. SABAH BAH... hehehehehe...

aku leh buat budget & tentatif. tapi serius aku cakap, harga tiket kapal terbang mempengaruhi 50% budget. so... kalau leh dapat tiket murah tu, bagus ler. hehehehe....


Wei kalau yg pakai pas ramai2 tu apa?itu bukan dpt tambang murah ker?

pas ramai2 tu masuk zoo bley ler..hahaha...cikgu pengiringnye Cikgu Ayong.huhu..kalau flight air asia ler NOW EVERYBODY CAN FLY......kene rajin check kat website ler survey rege..beli time promotion..kene RM 0.06 ker..bley ler beli..haha..tambah tax..tambah GO INSURE baru RM100 pegi balk...tapi bile nak dpt rege camtu tak tau ar..huhuhu Cool
avatar
tSubAsA
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 12
Join date : 2008-01-16
Age : 36

View user profile

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  ainiey on Thu Jan 17, 2008 9:50 am

tSubAsA wrote:
DonZai wrote:
Admin wrote:oret... memandangkan ramai tak brani gi melancong tempat bom suka sangat meletup (indon & siam), so apa kata kita fly tapi dalam negeri, aku bukak topic baru. SABAH BAH... hehehehehe...

aku leh buat budget & tentatif. tapi serius aku cakap, harga tiket kapal terbang mempengaruhi 50% budget. so... kalau leh dapat tiket murah tu, bagus ler. hehehehe....


Wei kalau yg pakai pas ramai2 tu apa?itu bukan dpt tambang murah ker?

pas ramai2 tu masuk zoo bley ler..hahaha...cikgu pengiringnye Cikgu Ayong.huhu..kalau flight air asia ler NOW EVERYBODY CAN FLY......kene rajin check kat website ler survey rege..beli time promotion..kene RM 0.06 ker..bley ler beli..haha..tambah tax..tambah GO INSURE baru RM100 pegi balk...tapi bile nak dpt rege camtu tak tau ar..huhuhu Cool

hahahah.
cikgu ayong...hahahahhaha.
zai ko jadi ketua rombongan dari kalangan murid2 laa yeh..
Razz
avatar
ainiey
CAPTAIN
CAPTAIN

Posts : 35
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  DonZai on Thu Jan 17, 2008 10:02 am

ainiey wrote:
tSubAsA wrote:
DonZai wrote:
Admin wrote:oret... memandangkan ramai tak brani gi melancong tempat bom suka sangat meletup (indon & siam), so apa kata kita fly tapi dalam negeri, aku bukak topic baru. SABAH BAH... hehehehehe...

aku leh buat budget & tentatif. tapi serius aku cakap, harga tiket kapal terbang mempengaruhi 50% budget. so... kalau leh dapat tiket murah tu, bagus ler. hehehehe....


Wei kalau yg pakai pas ramai2 tu apa?itu bukan dpt tambang murah ker?

pas ramai2 tu masuk zoo bley ler..hahaha...cikgu pengiringnye Cikgu Ayong.huhu..kalau flight air asia ler NOW EVERYBODY CAN FLY......kene rajin check kat website ler survey rege..beli time promotion..kene RM 0.06 ker..bley ler beli..haha..tambah tax..tambah GO INSURE baru RM100 pegi balk...tapi bile nak dpt rege camtu tak tau ar..huhuhu Cool

hahahah.
cikgu ayong...hahahahhaha.
zai ko jadi ketua rombongan dari kalangan murid2 laa yeh..
Razz


Aku jadi ketua rombongan? Nie kena amik Map Sabahan nie..Tuan Penasihat, Map satu
avatar
DonZai
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 39
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  MisS_cAsPeR86 on Thu Jan 17, 2008 10:04 am

DonZai wrote:
ainiey wrote:
tSubAsA wrote:
DonZai wrote:
Admin wrote:oret... memandangkan ramai tak brani gi melancong tempat bom suka sangat meletup (indon & siam), so apa kata kita fly tapi dalam negeri, aku bukak topic baru. SABAH BAH... hehehehehe...

aku leh buat budget & tentatif. tapi serius aku cakap, harga tiket kapal terbang mempengaruhi 50% budget. so... kalau leh dapat tiket murah tu, bagus ler. hehehehe....


Wei kalau yg pakai pas ramai2 tu apa?itu bukan dpt tambang murah ker?

pas ramai2 tu masuk zoo bley ler..hahaha...cikgu pengiringnye Cikgu Ayong.huhu..kalau flight air asia ler NOW EVERYBODY CAN FLY......kene rajin check kat website ler survey rege..beli time promotion..kene RM 0.06 ker..bley ler beli..haha..tambah tax..tambah GO INSURE baru RM100 pegi balk...tapi bile nak dpt rege camtu tak tau ar..huhuhu Cool

hahahah.
cikgu ayong...hahahahhaha.
zai ko jadi ketua rombongan dari kalangan murid2 laa yeh..
Razz


Aku jadi ketua rombongan? Nie kena amik Map Sabahan nie..Tuan Penasihat, Map satu



mmg sajak la donzai jadi ketua rombongan di kalangan murid2....
hahahaha...~!!!
ader murid die lebih besar dr die....
biar die kena belasah dgn murid die....
avatar
MisS_cAsPeR86
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 13
Join date : 2008-01-14
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  g on Thu Jan 17, 2008 10:08 am

mmg sajak la donzai jadi ketua rombongan di kalangan murid2....
hahahaha...~!!!
ader murid die lebih besar dr die....
biar die kena belasah dgn murid die....[/quote]

hhmmm murid paling kecik ni, berani dia mengata murid besar mcm zai ek..
heheheh
aku rasa cikgu pengiring yg paling digeruni adalah Cikgu Giant. hahahaha
ganas tu. Mana ada cikgu sekolah pakai gelang lilit 2 kali. Dia sorang jer. heheheeh
jahanam la aku kena tembak kejap lg kalau org tua tu baca msg nie. hahahahah

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  DonZai on Thu Jan 17, 2008 10:16 am

saptello wrote:mmg sajak la donzai jadi ketua rombongan di kalangan murid2....
hahahaha...~!!!
ader murid die lebih besar dr die....
biar die kena belasah dgn murid die....

hhmmm murid paling kecik ni, berani dia mengata murid besar mcm zai ek..
heheheh
aku rasa cikgu pengiring yg paling digeruni adalah Cikgu Giant. hahahaha
ganas tu. Mana ada cikgu sekolah pakai gelang lilit 2 kali. Dia sorang jer. heheheeh
jahanam la aku kena tembak kejap lg kalau org tua tu baca msg nie. hahahahah[/quote]

Aku sokong Saptello..Berani tol la murid yg paling kecik..Ok skrg ketua rombongan Cikgu Giant..Giant..Giant Vote for Giant
avatar
DonZai
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 39
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  abgZul on Thu Jan 17, 2008 10:45 am

kalau nak gi buat la bln 5 ... sbp dah booking flight (lama dah tahun lepas lg tgk kat air asia)..g ngan hafis, hafni n ayong. jom laa.. aktiviti jln2 tgk gng kinabalu (sbp diaorg x nak panjat) rafting kalu sempat n g pulau
avatar
abgZul
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 12
Join date : 2008-01-16

View user profile

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  DonZai on Thu Jan 17, 2008 11:03 am

abgZul wrote:kalau nak gi buat la bln 5 ... sbp dah booking flight (lama dah tahun lepas lg tgk kat air asia)..g ngan hafis, hafni n ayong. jom laa.. aktiviti jln2 tgk gng kinabalu (sbp diaorg x nak panjat) rafting kalu sempat n g pulau

I ok jek..Rasanya mcm I kena g solo..
avatar
DonZai
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 39
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  Admin on Thu Jan 17, 2008 10:57 pm

oooo... buat plan gi ngan hafiz, afni & ayong jer. huh... taknak ler join. nak bukak thread baru ler. sapa nak join aku gi nicaragua???? lain skit, hehehe... at least mesti aku sorang jer penah pegi, so senang ler nak kelentong korang apa pun. hehehehehehehehehehe....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  krayong on Fri Jan 18, 2008 11:15 pm

Admin wrote:oooo... buat plan gi ngan hafiz, afni & ayong jer. huh... taknak ler join. nak bukak thread baru ler. sapa nak join aku gi nicaragua???? lain skit, hehehe... at least mesti aku sorang jer penah pegi, so senang ler nak kelentong korang apa pun. hehehehehehehehehehe....

bukan salah saya..thn lepas kak siti dh ajak ramai2 wei.. jgn mare yek tn.admin Razz
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  abgZul on Sat Jan 19, 2008 1:12 am

tul tu... Laughing tp masing2 ada projek 2008 Evil or Very Mad nak kawin n lain2..try tgk sbp ari tu check price sama lg ..g Friday, 09 May 2008 Flight AK 5112 blk Tuesday, 13 May 2008 Flight AK 5121
avatar
abgZul
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 12
Join date : 2008-01-16

View user profile

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  Admin on Sat Jan 19, 2008 2:39 am

huh... taknak ler. ala... dah booking baru cakap. merajuk dah... huh.... Mad Mad Mad
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  giant on Sat Jan 19, 2008 8:18 pm

g wrote:mmg sajak la donzai jadi ketua rombongan di kalangan murid2....
hahahaha...~!!!
ader murid die lebih besar dr die....
biar die kena belasah dgn murid die....

hhmmm murid paling kecik ni, berani dia mengata murid besar mcm zai ek..
heheheh
aku rasa cikgu pengiring yg paling digeruni adalah Cikgu Giant. hahahaha
ganas tu. Mana ada cikgu sekolah pakai gelang lilit 2 kali. Dia sorang jer. heheheeh
jahanam la aku kena tembak kejap lg kalau org tua tu baca msg nie. hahahahah[/quote]


oit bruang... tikam blakang ye.... dosa tau... tikam blah depan takpe... hehehehehe.... tul x zai....???
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  DonZai on Thu Feb 07, 2008 3:01 am

giant wrote:
g wrote:mmg sajak la donzai jadi ketua rombongan di kalangan murid2....
hahahaha...~!!!
ader murid die lebih besar dr die....
biar die kena belasah dgn murid die....

hhmmm murid paling kecik ni, berani dia mengata murid besar mcm zai ek..
heheheh
aku rasa cikgu pengiring yg paling digeruni adalah Cikgu Giant. hahahaha
ganas tu. Mana ada cikgu sekolah pakai gelang lilit 2 kali. Dia sorang jer. heheheeh
jahanam la aku kena tembak kejap lg kalau org tua tu baca msg nie. hahahahah


oit bruang... tikam blakang ye.... dosa tau... tikam blah depan takpe... hehehehehe.... tul x zai....???[/quote]



Betul2..Aku tikam depan jek..blakang2 nie Azlan....eiiieieiiiNajix..najis...Seram plak sebut nama dia..hauhaua
avatar
DonZai
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 39
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sabah... sapa nak follow???

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum