sha available????

Go down

sha available????

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 2:42 pm

jeng... jeng... jeng... dengar citer sha available. contract lama dah terminate dengar citer nyer. so skarang ni dalam proses cari kontractor baru. so... akan berlaku sesi open tender ler nanti. hehehehehe...

moderator gossips, apa lagi?? siasat ler... hehehehehe....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  g on Wed Jan 16, 2008 3:06 pm

Admin wrote:jeng... jeng... jeng... dengar citer sha available. contract lama dah terminate dengar citer nyer. so skarang ni dalam proses cari kontractor baru. so... akan berlaku sesi open tender ler nanti. hehehehehe...

moderator gossips, apa lagi?? siasat ler... hehehehehe....

hahahha
kata ari tu from dah nak kuar. tp tak der citer pon pasal form tu. igt nak gak try masuk tender... huhuh
bukan kita dah discuss ngan tuan punya badan ker masa kat kuala perlis ari tu???

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  ainiey on Wed Jan 16, 2008 3:07 pm

saptello wrote:
Admin wrote:jeng... jeng... jeng... dengar citer sha available. contract lama dah terminate dengar citer nyer. so skarang ni dalam proses cari kontractor baru. so... akan berlaku sesi open tender ler nanti. hehehehehe...

moderator gossips, apa lagi?? siasat ler... hehehehehe....

hahahha
kata ari tu from dah nak kuar. tp tak der citer pon pasal form tu. igt nak gak try masuk tender... huhuh
bukan kita dah discuss ngan tuan punya badan ker masa kat kuala perlis ari tu???

haaa... tu macam kene korek bukan sebarang korek.
kene anjurkan satu aktiviti utk merapatkan jurang nih kan?
utk get up close n personal ngan tuan punye badan
aku bukan ape, aku sokong je kawan aku, asal mereka dan kuarge mereka hepi sokmo.
avatar
ainiey
CAPTAIN
CAPTAIN

Posts : 35
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 3:08 pm

huh... tuan punya badan dah open tender dah kira nyer, just tak published jer. so... pandai2 ler carik borang tu. hehehehehehehehe...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  g on Wed Jan 16, 2008 3:34 pm

haaa... tu macam kene korek bukan sebarang korek.
kene anjurkan satu aktiviti utk merapatkan jurang nih kan?
utk get up close n personal ngan tuan punye badan
aku bukan ape, aku sokong je kawan aku, asal mereka dan kuarge mereka hepi sokmo.[/quote]

gilak la budak ainey ni, mana boleh main korek2 jer. suka hati jer ko ek
hehehehe

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 3:41 pm

hahahahahaha.... suka hati dia jer nak korek2. hahahahaha...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  ainiey on Wed Jan 16, 2008 3:57 pm

saptello wrote:haaa... tu macam kene korek bukan sebarang korek.
kene anjurkan satu aktiviti utk merapatkan jurang nih kan?
utk get up close n personal ngan tuan punye badan
aku bukan ape, aku sokong je kawan aku, asal mereka dan kuarge mereka hepi sokmo.

gilak la budak ainey ni, mana boleh main korek2 jer. suka hati jer ko ek
hehehehe[/quote]

bongok ji...
korek tu hati2...
kot tersalah korek.. abes rahsia alam maya terbongkar.
avatar
ainiey
CAPTAIN
CAPTAIN

Posts : 35
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  g on Wed Jan 16, 2008 4:03 pm

bongok ji...
korek tu hati2...
kot tersalah korek.. abes rahsia alam maya terbongkar.[/quote]

hahhahaah ko ler, dok nak main korek2 lak.

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  giant on Wed Jan 16, 2008 5:43 pm

Admin wrote:jeng... jeng... jeng... dengar citer sha available. contract lama dah terminate dengar citer nyer. so skarang ni dalam proses cari kontractor baru. so... akan berlaku sesi open tender ler nanti. hehehehehe...

moderator gossips, apa lagi?? siasat ler... hehehehehe....

ni dah lama aku ricky borang dia.... semua channel aku dah pasang spy.... x kuar gak lagi...... hmmmmm penat tul tunggu......
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 5:52 pm

oit... sha senyum2 jer tgk gossip ni. makna dia sokong ler tu... apa lagi wahai pembeli2 tender sekalian. serbu kaunter 43. hehehehehehe....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

open tender

Post  abgZul on Thu Jan 17, 2008 12:21 am

x jadi mkn nasi kandar laaaa.. ape cita baru cdg2 nak g penang Laughing
avatar
abgZul
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 12
Join date : 2008-01-16

View user profile

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  ainiey on Thu Jan 17, 2008 9:49 am

Admin wrote:oit... sha senyum2 jer tgk gossip ni. makna dia sokong ler tu... apa lagi wahai pembeli2 tender sekalian. serbu kaunter 43. hehehehehehe....


hahhaha.
ape lagi korang.. pembeli2 tender tuh, kene laa organize satu event, sukaneka ker..
utk merapatkan lagi jurang perbidaan.
ngehehehhehe.

tuan punya badan takmo post kriteria lalaki idaman die kat cni ker?
mwakakkakaka.
matilaaku.
avatar
ainiey
CAPTAIN
CAPTAIN

Posts : 35
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  DonZai on Thu Jan 17, 2008 9:52 am

Kaunter 43 kata kena fotostat IC (Depan&belakang),Lesen Memandu (Lagi besar,lagi baguih),Geran Tanah,passport,Borang J,EPF dan Borang E..baru bleh dpt borang Sha..Itupun kena byr RM0.50 utk satu muka surat..borang tu 23 muka surat..pastu duit syiling tu mesti 50seketul xnah pecah2 senang dia nak byr duit parking keta
avatar
DonZai
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 39
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  g on Thu Jan 17, 2008 9:54 am

DonZai wrote:Kaunter 43 kata kena fotostat IC (Depan&belakang),Lesen Memandu (Lagi besar,lagi baguih),Geran Tanah,passport,Borang J,EPF dan Borang E..baru bleh dpt borang Sha..Itupun kena byr RM0.50 utk satu muka surat..borang tu 23 muka surat..pastu duit syiling tu mesti 50seketul xnah pecah2 senang dia nak byr duit parking keta

hahahah
bongek zai, amboi dah tau syarat2. nak try submit gak ker??
hahahah.
sha mana bayar parking pakai coins. dia pakai pas bulanan la. byr pakai duit kertas. hehehe

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  Admin on Thu Jan 17, 2008 11:19 pm

DonZai wrote:Kaunter 43 kata kena fotostat IC (Depan&belakang),Lesen Memandu (Lagi besar,lagi baguih),Geran Tanah,passport,Borang J,EPF dan Borang E..baru bleh dpt borang Sha..Itupun kena byr RM0.50 utk satu muka surat..borang tu 23 muka surat..pastu duit syiling tu mesti 50seketul xnah pecah2 senang dia nak byr duit parking keta

oit... ko lupa add zai. penjamin nak 3 orang. syarat penjamin mesti kawan2 yg lebih hensem dari pemohon. agar mudah dipertimbang kan either nak pilih pemohon or penjamin. hehehehehehe...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  ainiey on Fri Jan 18, 2008 11:04 am

Admin wrote:
DonZai wrote:Kaunter 43 kata kena fotostat IC (Depan&belakang),Lesen Memandu (Lagi besar,lagi baguih),Geran Tanah,passport,Borang J,EPF dan Borang E..baru bleh dpt borang Sha..Itupun kena byr RM0.50 utk satu muka surat..borang tu 23 muka surat..pastu duit syiling tu mesti 50seketul xnah pecah2 senang dia nak byr duit parking keta

oit... ko lupa add zai. penjamin nak 3 orang. syarat penjamin mesti kawan2 yg lebih hensem dari pemohon. agar mudah dipertimbang kan either nak pilih pemohon or penjamin. hehehehehehe...

satu lagi tambah..kene ade statement Declaration Of Assets jugak...
segala aset2 kene declare.. brape banyak, brapa jumlah, berapa nilai ringgit..
lemak2 kat badan pun kire aset jugek.. so macam kene timbang kilo laa jugek.

hehehe
avatar
ainiey
CAPTAIN
CAPTAIN

Posts : 35
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  zzcute on Fri Jan 18, 2008 6:12 pm

ainiey wrote:
Admin wrote:
DonZai wrote:Kaunter 43 kata kena fotostat IC (Depan&belakang),Lesen Memandu (Lagi besar,lagi baguih),Geran Tanah,passport,Borang J,EPF dan Borang E..baru bleh dpt borang Sha..Itupun kena byr RM0.50 utk satu muka surat..borang tu 23 muka surat..pastu duit syiling tu mesti 50seketul xnah pecah2 senang dia nak byr duit parking keta

oit... ko lupa add zai. penjamin nak 3 orang. syarat penjamin mesti kawan2 yg lebih hensem dari pemohon. agar mudah dipertimbang kan either nak pilih pemohon or penjamin. hehehehehehe...

satu lagi tambah..kene ade statement Declaration Of Assets jugak...
segala aset2 kene declare.. brape banyak, brapa jumlah, berapa nilai ringgit..
lemak2 kat badan pun kire aset jugek.. so macam kene timbang kilo laa jugek.

hehehe

AKU RASE KORANG LUPE SATU BENDA LA...BORANG2 TUH KENE ANTO KAT AKU DULU...KALU LEPAS AKU BARU BLEH LEPAS KAT SHA...HEHEHEHE...AKU TAPIS DULU...SHA DAH BG KUAE....
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  abgZul on Sat Jan 19, 2008 1:30 am

mana leh bg za.. silap pilih merana kawan tu..tp tulah yg punya badan tak bg clue k org cam ne dia nak
avatar
abgZul
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 12
Join date : 2008-01-16

View user profile

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  Admin on Sat Jan 19, 2008 2:50 am

ok... clue dia camni... ada 3 suku kata. boleh di beli di pasaraya. hahahahahaha...... cuba teka. hehehe..
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  giant on Sat Jan 19, 2008 9:35 pm

Admin wrote:ok... clue dia camni... ada 3 suku kata. boleh di beli di pasaraya. hahahahahaha...... cuba teka. hehehe..

ni dah kira bukan clue.. ni... kelu..... nak jawab ape ek???? scratch

kalo pemilik pasaraya??
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  giant on Sat Jan 19, 2008 9:38 pm

DonZai wrote:Kaunter 43 kata kena fotostat IC (Depan&belakang),Lesen Memandu (Lagi besar,lagi baguih),Geran Tanah,passport,Borang J,EPF dan Borang E..baru bleh dpt borang Sha..Itupun kena byr RM0.50 utk satu muka surat..borang tu 23 muka surat..pastu duit syiling tu mesti 50seketul xnah pecah2 senang dia nak byr duit parking keta


ooo zai..... ko dah beratur dulu siap2.... aku yang tggu borang, ko yang gi dulu...... ko jgn tak ngaku.... kalau tak mana ko tau syarat2 penyertaan tender tu hah???? katakan......KATAKAN...... Suspect
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  Admin on Sun Jan 20, 2008 2:21 am

kalau pemilik pasaraya, cuba buktikan dengan blanja kengkawan sha ni makan kat menara kl ker... kat seafood bangi tu ker... kat duyong melaka ker... hehehehehehe...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: sha available????

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum