meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Go down

meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 2:01 pm

korang kalau ada adik ker... kengkawan ker... ex-gf ker... kakak angkat ker... jiran ker... yg blum berpunya tu, nominate ler kat sini. maybe kita bleh jodohkan kat ayong. sian dia.... aku & giant dah nak selamat dah tahun ni. kang nanti dia tinggal sorang plak. so... mari kita jodohkan ayong, maklum ler... dia pun dah nak gi kursus kahwin dah. hehehehehe......
Admin
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 2:04 pm

1st... aku nominate kan auntie yg tinggal sorang kat umah ujung corner tingkat 7 blok kita tu. auntie tu pun penah ada affair ngan ayong. dulu kan dia ajak ayong teman dia gi fotostat???? btul tak yong??? hehehehe.. gaharu cendana pula, dah auntie tu ajak buat jual mahal pulak. hehehehehehe....
Admin
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 2:13 pm

Admin wrote:1st... aku nominate kan auntie yg tinggal sorang kat umah ujung corner tingkat 7 blok kita tu. auntie tu pun penah ada affair ngan ayong. dulu kan dia ajak ayong teman dia gi fotostat???? btul tak yong??? hehehehe.. gaharu cendana pula, dah auntie tu ajak buat jual mahal pulak. hehehehehehe....

woit.....auntie...aper cerrrrr....ayong adik aku ader...tp byk tapisan laaa....heheheheh....yg penting ayong kalu nak jadi adik ipar aku kene gi LONDON BOBY care kerrr....SLIM WORLD kerrrrr...heheheheh..nanti anak aku takut...susah nak berkumpul raya2... Laughing
zzcute
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 2:14 pm

Admin wrote:korang kalau ada adik ker... kengkawan ker... ex-gf ker... kakak angkat ker... jiran ker... yg blum berpunya tu, nominate ler kat sini. maybe kita bleh jodohkan kat ayong. sian dia.... aku & giant dah nak selamat dah tahun ni. kang nanti dia tinggal sorang plak. so... mari kita jodohkan ayong, maklum ler... dia pun dah nak gi kursus kahwin dah. hehehehehe......


tu lah.....sian ayong solo jerrrr....jom carik kan satu untuk diaaa....
zzcute
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  krayong on Wed Jan 16, 2008 2:15 pm

woit.....auntie...aper cerrrrr....ayong adik aku ader...tp byk tapisan laaa....heheheheh....yg penting ayong kalu nak jadi adik ipar aku kene gi LONDON BOBY care kerrr....SLIM WORLD kerrrrr...heheheheh..nanti anak aku takut...susah nak berkumpul raya2... Laughing[/quote]

oit... hampeh ko za.. jgn kalo aku slim.. aku jadi jahat wei... tak caya tanya iqwan.. hehehe
krayong
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  krayong on Wed Jan 16, 2008 2:16 pm

silap2 nanti bila aku slim.. ko mesti terpikat nya..
lu slim la beb...
krayong
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  krayong on Wed Jan 16, 2008 2:17 pm

za ko nak tak nak cepat slim tak badan.. makan la ubat LU SLIM LA BEB.. minta kat afdlin.. hehehe
krayong
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 2:25 pm

krayong wrote:woit.....auntie...aper cerrrrr....ayong adik aku ader...tp byk tapisan laaa....heheheheh....yg penting ayong kalu nak jadi adik ipar aku kene gi LONDON BOBY care kerrr....SLIM WORLD kerrrrr...heheheheh..nanti anak aku takut...susah nak berkumpul raya2... Laughing

oit... hampeh ko za.. jgn kalo aku slim.. aku jadi jahat wei... tak caya tanya iqwan.. hehehe[/quote]

takpe...takat ko jahat aku ader ilmu kasi tunduk baik punya....wakah kah kah...nanti aku ajar sama calon2 ko.... Cool
zzcute
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  krayong on Wed Jan 16, 2008 2:25 pm

cari kan utk aku awek yg

1. muka cam sam citer las vegas...
2. badan cam mary citer las vegas...
3. tinggi cam nasha aziz..
4. leher jinjang cam delinda citer las vegas...


boleh ke???? Razz
krayong
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  krayong on Wed Jan 16, 2008 2:26 pm

ilmu la sangat za.. ilmu hisab ke alam&manusia.. huahuahua..
krayong
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 2:28 pm

krayong wrote:cari kan utk aku awek yg

1. muka cam sam citer las vegas...
2. badan cam mary citer las vegas...
3. tinggi cam nasha aziz..
4. leher jinjang cam delinda citer las vegas...


boleh ke???? Razz

haha...tak dapat aku bayang kan rupa dia...dr gaya ko ckp nie...nampak macam bini popai jerrrrr.....
zzcute
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  krayong on Wed Jan 16, 2008 2:37 pm

zzcute wrote:
krayong wrote:cari kan utk aku awek yg

1. muka cam sam citer las vegas...
2. badan cam mary citer las vegas...
3. tinggi cam nasha aziz..
4. leher jinjang cam delinda citer las vegas...


boleh ke???? Razz

haha...tak dapat aku bayang kan rupa dia...dr gaya ko ckp nie...nampak macam bini popai jerrrrr.....


ko ingat popeye ke.. popeye tu kartun.. patut le irfan tu kena kenan kartun.. hehehehehehe Laughing
krayong
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 2:40 pm

eleh... ngidam giler2. auntie yg aku gossipkan ko tu pun leher jinjang apa?? hehehehehehehe......
Admin
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  drunken_master on Wed Jan 16, 2008 3:46 pm

tapi kalau tak silap i ayong ni gay lord.huahuau
drunken_master
drunken_master
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 16
Join date : 2008-01-16

View user profile

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  g on Wed Jan 16, 2008 3:49 pm

krayong wrote:ilmu la sangat za.. ilmu hisab ke alam&manusia.. huahuahua..

za mmg suka ilmu hisab nie. hahahaha

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
g
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  g on Wed Jan 16, 2008 3:51 pm

Admin wrote:eleh... ngidam giler2. auntie yg aku gossipkan ko tu pun leher jinjang apa?? hehehehehehehe......

huh kalau auntie susah la ayong weh, susu dah expired. bg la cadangan yg bernas sikit. heheheh

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
g
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  krayong on Fri Jan 18, 2008 11:34 pm

drunken_master wrote:tapi kalau tak silap i ayong ni gay lord.huahuau

gay keplaa hangguk lu.. @%^*$ you.. saja je biar solo.. tak abis enjoy... Twisted Evil
krayong
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  Admin on Sat Jan 19, 2008 2:55 am

kalo ko nak tau... camtu ler terlahir nyer seorang gay. memula tak nak ngorat sesapa, then nak solo dulu ler konon nak relax. then nak solo lagi konon nak fokus career plak. then nak solo lagi konon tak puas lagi hidup bersolo. then solo terus sebab semua gefren yg available dah 'selamat' dek kengkawan. hahahahahahahaha....

tak caya tanya 'manager sotong' tu. hahahahaha... Twisted Evil Twisted Evil
Admin
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  drunken_master on Sun Jan 20, 2008 11:18 am

eleh ayong kecoh lebih.harap badan je besar.
drunken_master
drunken_master
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 16
Join date : 2008-01-16

View user profile

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  Admin on Mon Jan 21, 2008 12:44 am

hahahahahahaha....
Admin
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: meh kita buat ruang cari jodoh utk ayong!!!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum