lg satu tempat kalu nak flight aku nak g Kohsamoi

Go down

lg satu tempat kalu nak flight aku nak g Kohsamoi

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 1:15 pm

Nie best gak...aku tgk cite the beach tuh macam cun jerrr.....jom nak..kalu jadi g sane ramai2 best gak....
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: lg satu tempat kalu nak flight aku nak g Kohsamoi

Post  g on Wed Jan 16, 2008 2:30 pm

zzcute wrote:Nie best gak...aku tgk cite the beach tuh macam cun jerrr.....jom nak..kalu jadi g sane ramai2 best gak....

ko nie suka bg cadangan yg diorang selalu bom lerr. cari ler lokasi dlm malaysia, tp naik kapalterbang. labuan ker, hehehhe

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: lg satu tempat kalu nak flight aku nak g Kohsamoi

Post  giant on Wed Jan 16, 2008 5:13 pm

betul ..... sokong..... sebelah sana abang tak berape nak sampai lagi..... paling2 pun miri jer...... tu pun area airport dia jer..... huhuhuhuhu.... org kata awek kat sana cun2 OOOooooOOOoooo....... Twisted Evil
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: lg satu tempat kalu nak flight aku nak g Kohsamoi

Post  g on Wed Jan 16, 2008 5:17 pm

giant wrote:betul ..... sokong..... sebelah sana abang tak berape nak sampai lagi..... paling2 pun miri jer...... tu pun area airport dia jer..... huhuhuhuhu.... org kata awek kat sana cun2 OOOooooOOOoooo....... Twisted Evil

mmg la awek philipino. hehheheeh
import tu

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Mari Ke Sabah

Post  DonZai on Wed Jan 16, 2008 10:01 pm

Geng..Apa kata kita g Sabahan..Aku cakap sama kau sana aweknya cun..cun..oooooooooooooo...Apa mau, Filipin,Indonesia,Myanmar, Bangla,Burma,Kemboja,Siam dan seadanya..Ini dah mcm bukan buat trip keluarga..Ini dah mcm trip 'Boat Trip'(Apa2 hal aku nak carik Roselyn Sanchez)..huahauahua..Sabahan byk pulau bah..Boleh sruh AJK survey2..
avatar
DonZai
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 39
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: lg satu tempat kalu nak flight aku nak g Kohsamoi

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 10:11 pm

kalau sabah... aku leh jadik AJK penasihat. sebab aku dah buat roadtrip kat sana. backpackers style plak tu. hehehehehehehe....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: lg satu tempat kalu nak flight aku nak g Kohsamoi

Post  giant on Sat Jan 19, 2008 8:27 pm

DonZai wrote:Geng..Apa kata kita g Sabahan..Aku cakap sama kau sana aweknya cun..cun..oooooooooooooo...Apa mau, Filipin,Indonesia,Myanmar, Bangla,Burma,Kemboja,Siam dan seadanya..Ini dah mcm bukan buat trip keluarga..Ini dah mcm trip 'Boat Trip'(Apa2 hal aku nak carik Roselyn Sanchez)..huahauahua..Sabahan byk pulau bah..Boleh sruh AJK survey2..

amboi2... ni belum lepas gari dah macam ni..... ko tengok mizdonz..... ni kena taruk gps kalo pegi sok ni..... x pasal2 hilang jer.....
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: lg satu tempat kalu nak flight aku nak g Kohsamoi

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum