camping???

Go down

camping???

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 4:24 am

korang nak camping tak??? kalau nak, inform aku. aku leh dapatkan peralatan camping for 10-20 khemah. actually geng aku memang ada stok khemah banyak tu. kitorang dulu suka gi camping, and ada buat camp motivation. that's why banyak khemah kitorang ada. hehehehehe....

kalau ler ada plan nak gi camping memana, bleh ler pakai. ok???
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: camping???

Post  g on Wed Jan 16, 2008 8:34 am

Admin wrote:korang nak camping tak??? kalau nak, inform aku. aku leh dapatkan peralatan camping for 10-20 khemah. actually geng aku memang ada stok khemah banyak tu. kitorang dulu suka gi camping, and ada buat camp motivation. that's why banyak khemah kitorang ada. hehehehehe....

kalau ler ada plan nak gi camping memana, bleh ler pakai. ok???
jom camping. tp dimana ya???

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: camping???

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 1:25 pm

saptello wrote:
Admin wrote:korang nak camping tak??? kalau nak, inform aku. aku leh dapatkan peralatan camping for 10-20 khemah. actually geng aku memang ada stok khemah banyak tu. kitorang dulu suka gi camping, and ada buat camp motivation. that's why banyak khemah kitorang ada. hehehehehe....

kalau ler ada plan nak gi camping memana, bleh ler pakai. ok???
jom camping. tp dimana ya???

aku tak leh la...anak kecik...tak leh nak joint laaa.....susah nak tido kat utan...lain la korang nak camping kat tepi umah mak mertua aku...heheheh...ada berani...
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: camping???

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 1:41 pm

aku kasi idea jer... kalau ada yg interested. buat sesapa yg dah penah cuti bersalin, takyah ikut. aku nasihat jer. bcoz so far aku dok gi camping dulu, banyak gak 'entiti' dalam hutan. hehehehehehe... kalau ayong & giant follow pun aku cuak gak. hehehehehehehe....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: camping???

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 1:57 pm

Admin wrote:aku kasi idea jer... kalau ada yg interested. buat sesapa yg dah penah cuti bersalin, takyah ikut. aku nasihat jer. bcoz so far aku dok gi camping dulu, banyak gak 'entiti' dalam hutan. hehehehehehe... kalau ayong & giant follow pun aku cuak gak. hehehehehehehe....


tu laaa....buat la bile anak aku dah besar..heheheh
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: camping???

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 2:07 pm

kalau anak ko dah besar.... kitorang ajak anak ko jer la. takde ajak ko dah. hehehehehehehe.... sanggup ku menunggu 18 tahun lagik. hahahahah...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: camping???

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 2:15 pm

Admin wrote:kalau anak ko dah besar.... kitorang ajak anak ko jer la. takde ajak ko dah. hehehehehehehe.... sanggup ku menunggu 18 tahun lagik. hahahahah...


tu tak dapat l...tak kira berape tahun pun aku ikut gak....mane sajer anak aku g camping.....heheheh...
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: camping???

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 2:18 pm

eleh... kalo dah xtvt sekolah tu... mana ibu bleh ikut. tau ler aku kowtim camner nanti. hehehehehehehehe....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: camping???

Post  giant on Wed Jan 16, 2008 4:57 pm

saptello wrote:
Admin wrote:korang nak camping tak??? kalau nak, inform aku. aku leh dapatkan peralatan camping for 10-20 khemah. actually geng aku memang ada stok khemah banyak tu. kitorang dulu suka gi camping, and ada buat camp motivation. that's why banyak khemah kitorang ada. hehehehehe....

kalau ler ada plan nak gi camping memana, bleh ler pakai. ok???
jom camping. tp dimana ya???


ehem..... korang ni kalau nak buat xtvt tu tlg la tgk keperihatinan mata kitorang ni..... kang ada yang tertengok something2 kang.... kejung kang.... camne???
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: camping???

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 5:56 pm

kalau kau kejung, aku tinggal jer la kat situ. biar ler kejung sampai 46 malam pun. aiman tak kisah... hehehehehehe....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

ledang

Post  abgZul on Thu Jan 17, 2008 12:45 am

sape2 dah g ledang. dgr keras tmpt tu selain dari batu2 nya...lama dah x mendaki
avatar
abgZul
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 12
Join date : 2008-01-16

View user profile

Back to top Go down

Re: camping???

Post  g on Thu Jan 17, 2008 8:30 am

abgZul wrote:sape2 dah g ledang. dgr keras tmpt tu selain dari batu2 nya...lama dah x mendaki

kalau ledang dah lain kategori tu, tu dah xpdc... huhuhuh
abis la lemak2 kat badan... heheheh

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: camping???

Post  ainiey on Thu Jan 17, 2008 9:36 am

saptello wrote:
abgZul wrote:sape2 dah g ledang. dgr keras tmpt tu selain dari batu2 nya...lama dah x mendaki

kalau ledang dah lain kategori tu, tu dah xpdc... huhuhuh
abis la lemak2 kat badan... heheheh

haah...lemak skang nih mahal kan. bekalan pun kene sukat..
sebab tu kene jaga lemak tu ji kan?
miyahahahhaa.
avatar
ainiey
CAPTAIN
CAPTAIN

Posts : 35
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: camping???

Post  g on Thu Jan 17, 2008 9:54 am

ainiey wrote:
saptello wrote:
abgZul wrote:sape2 dah g ledang. dgr keras tmpt tu selain dari batu2 nya...lama dah x mendaki

kalau ledang dah lain kategori tu, tu dah xpdc... huhuhuh
abis la lemak2 kat badan... heheheh

haah...lemak skang nih mahal kan. bekalan pun kene sukat..
sebab tu kene jaga lemak tu ji kan?
miyahahahhaa.

hahahahah
tau takper.

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: camping???

Post  Admin on Thu Jan 17, 2008 10:37 pm

hahahaha.... at least aku dah merasa gi ledang time kurus2 dulu. kalau skarang... aku bleh panjat sampai lutut gunung ledang tu pun dah kira dasat dah. hahahahahahaha....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: camping???

Post  zzcute on Fri Jan 18, 2008 6:14 pm

Admin wrote:hahahaha.... at least aku dah merasa gi ledang time kurus2 dulu. kalau skarang... aku bleh panjat sampai lutut gunung ledang tu pun dah kira dasat dah. hahahahahahaha....


TAK YAH KO CITE..KITORANG DAH TAU .....HEHEHEHE
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: camping???

Post  giant on Sat Jan 19, 2008 8:05 pm

Org kata oksigen akan semakin kurang kat tempat tinggi.... x nak pegi lah... nanti sampai atas bukan ada oksigen sangat pun nak benapas.... kat bawah ni kan senang... BAAANYAAAAKKKK oksigen kita leh sedut.... hehehehehe.....
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: camping???

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum