xtvt dalam masa terdekat ni..

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 4:21 am

aku cadang buat gi berkelah memana yg dekat2 kl. sooooo... ramai leh join. bukan apa, sebagai pembakar semangat nak join xtvt seterusnyer. then lepas tu baru nak xtvt gi memana pun senang. especially bebudak baru ni... diorang malu sangat. kalau buat xtvt, semua kita bebudak lama jer join. dont worry, so far takde yg masuk spital kena gigit ngan ayong pun. hehehe... so ... do something yg dekat, simple, semua org leh join. then baru kita pikir plan gi jauh. camner??? pendapat aku jer ni. hehehehe...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  g on Wed Jan 16, 2008 8:36 am

Admin wrote:aku cadang buat gi berkelah memana yg dekat2 kl. sooooo... ramai leh join. bukan apa, sebagai pembakar semangat nak join xtvt seterusnyer. then lepas tu baru nak xtvt gi memana pun senang. especially bebudak baru ni... diorang malu sangat. kalau buat xtvt, semua kita bebudak lama jer join. dont worry, so far takde yg masuk spital kena gigit ngan ayong pun. hehehe... so ... do something yg dekat, simple, semua org leh join. then baru kita pikir plan gi jauh. camner??? pendapat aku jer ni. hehehehe...

weekend ni???? congkak ker?? heheheh
Gabai-blacklisted. hehehehe

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  krayong on Wed Jan 16, 2008 11:00 am

saptello wrote:
Admin wrote:aku cadang buat gi berkelah memana yg dekat2 kl. sooooo... ramai leh join. bukan apa, sebagai pembakar semangat nak join xtvt seterusnyer. then lepas tu baru nak xtvt gi memana pun senang. especially bebudak baru ni... diorang malu sangat. kalau buat xtvt, semua kita bebudak lama jer join. dont worry, so far takde yg masuk spital kena gigit ngan ayong pun. hehehe... so ... do something yg dekat, simple, semua org leh join. then baru kita pikir plan gi jauh. camner??? pendapat aku jer ni. hehehehe...

weekend ni???? congkak ker?? heheheh
Gabai-blacklisted. hehehehe

yups.. gabai seram woooo...
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  ainiey on Wed Jan 16, 2008 11:45 am

http://www.kalumpang.com.my

aku tak penah pegi..tapi cam best jugek. hehehhee.
avatar
ainiey
CAPTAIN
CAPTAIN

Posts : 35
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  g on Wed Jan 16, 2008 11:50 am

krayong wrote:
saptello wrote:
Admin wrote:aku cadang buat gi berkelah memana yg dekat2 kl. sooooo... ramai leh join. bukan apa, sebagai pembakar semangat nak join xtvt seterusnyer. then lepas tu baru nak xtvt gi memana pun senang. especially bebudak baru ni... diorang malu sangat. kalau buat xtvt, semua kita bebudak lama jer join. dont worry, so far takde yg masuk spital kena gigit ngan ayong pun. hehehe... so ... do something yg dekat, simple, semua org leh join. then baru kita pikir plan gi jauh. camner??? pendapat aku jer ni. hehehehe...

weekend ni???? congkak ker?? heheheh
Gabai-blacklisted. hehehehe

yups.. gabai seram woooo...
hahahaha
krayong ni aku tau, byk reason dia taknak g gabai...
hehehehe

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 12:35 pm

saptello wrote:
krayong wrote:
saptello wrote:
Admin wrote:aku cadang buat gi berkelah memana yg dekat2 kl. sooooo... ramai leh join. bukan apa, sebagai pembakar semangat nak join xtvt seterusnyer. then lepas tu baru nak xtvt gi memana pun senang. especially bebudak baru ni... diorang malu sangat. kalau buat xtvt, semua kita bebudak lama jer join. dont worry, so far takde yg masuk spital kena gigit ngan ayong pun. hehehe... so ... do something yg dekat, simple, semua org leh join. then baru kita pikir plan gi jauh. camner??? pendapat aku jer ni. hehehehe...

weekend ni???? congkak ker?? heheheh
Gabai-blacklisted. hehehehe

yups.. gabai seram woooo...
hahahaha
krayong ni aku tau, byk reason dia taknak g gabai...
hehehehe

wei....carik la pot yg tak berape hutan sanagt...anak aku kecik lagi....hutan utan nie..tak berape sesuai nak bawak.....yelah takut ader menda2 kerrr....tak berani la.....ader ke kat mane2 kolam renang...kite kelah kat tepi kolam renang jer lahhh....ok takkk?????
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  g on Wed Jan 16, 2008 12:47 pm

wei....carik la pot yg tak berape hutan sanagt...anak aku kecik lagi....hutan utan nie..tak berape sesuai nak bawak.....yelah takut ader menda2 kerrr....tak berani la.....ader ke kat mane2 kolam renang...kite kelah kat tepi kolam renang jer lahhh....ok takkk?????[/quote]
huhhh baik berkelah depan rumah ko jer zaa. beli kolam plastic yg kat pasaraya tu pastu tadah air kat depan porch rumah ko tu. heheheh
dey mana nak carik sungai2 yg takder hutan. ada mmg ada tp ko sanggup ker???
sungai kelang. nak???? dok bawah jambatan. hahahahah

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 12:56 pm

saptello wrote:wei....carik la pot yg tak berape hutan sanagt...anak aku kecik lagi....hutan utan nie..tak berape sesuai nak bawak.....yelah takut ader menda2 kerrr....tak berani la.....ader ke kat mane2 kolam renang...kite kelah kat tepi kolam renang jer lahhh....ok takkk?????
huhhh baik berkelah depan rumah ko jer zaa. beli kolam plastic yg kat pasaraya tu pastu tadah air kat depan porch rumah ko tu. heheheh
dey mana nak carik sungai2 yg takder hutan. ada mmg ada tp ko sanggup ker???
sungai kelang. nak???? dok bawah jambatan. hahahahah[/quote]

alah....carik laaaa....yg tak berape utan sangat....sian aku...nak ikut...aper kate kite carik sape tinggal kat kondo...so kite serbu kolam dia...buat BBQ...nak takkk??? mandi pun bleh.....hehehe...kay lahhh ok lahhh bounce
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 1:48 pm

saptello wrote:
huhhh baik berkelah depan rumah ko jer zaa. beli kolam plastic yg kat pasaraya tu pastu tadah air kat depan porch rumah ko tu. heheheh
dey mana nak carik sungai2 yg takder hutan. ada mmg ada tp ko sanggup ker???
sungai kelang. nak???? dok bawah jambatan. hahahahah

huh... kalau camtu, beli kolam plastik tu banyak skit. kitorang nak sorang satu. hahah.. kita conquer whole jalan depan umah ko ngan kolam plastik dan insan2 yg berendam didalam nyer. hahahahahahaha....

ainiey!!! kengkawan ko mana?? ko sorang jer register ni. suruh ler diorang register... ker diorang tu taknak berkawan ngan kitorang????? nak ada gap ker????
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 2:20 pm

Admin wrote:
saptello wrote:
huhhh baik berkelah depan rumah ko jer zaa. beli kolam plastic yg kat pasaraya tu pastu tadah air kat depan porch rumah ko tu. heheheh
dey mana nak carik sungai2 yg takder hutan. ada mmg ada tp ko sanggup ker???
sungai kelang. nak???? dok bawah jambatan. hahahahah

huh... kalau camtu, beli kolam plastik tu banyak skit. kitorang nak sorang satu. hahah.. kita conquer whole jalan depan umah ko ngan kolam plastik dan insan2 yg berendam didalam nyer. hahahahahahaha....

ainiey!!! kengkawan ko mana?? ko sorang jer register ni. suruh ler diorang register... ker diorang tu taknak berkawan ngan kitorang????? nak ada gap ker????

huh tak bleh laaa....jem la umah aku...kang ader org report kat Majlis kang...sumer kang kene sodok masuk lori...kalu ader yg togel kang...abis masuk paper....kalah artis malaysia lak.... Basketball
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 2:23 pm

ala... tak kreatif ler ko ni. ko beli kolam tu nanti... beli ler topeng ultraman skali bebanyak. so... sesapa yg lepak dalam kolam tu, wajib pakai topeng ultraman tu skali. fuh... bayangkan depan umah ko banyak ultraman sedang mandi-manda dalam kolam plastik. hahahahahahaha...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  g on Wed Jan 16, 2008 2:26 pm

Admin wrote:ala... tak kreatif ler ko ni. ko beli kolam tu nanti... beli ler topeng ultraman skali bebanyak. so... sesapa yg lepak dalam kolam tu, wajib pakai topeng ultraman tu skali. fuh... bayangkan depan umah ko banyak ultraman sedang mandi-manda dalam kolam plastik. hahahahahahaha...

heheheh CNN, BBC discovery channel semua g rumah ko buat liputan. time tu ko berniaga la, jual soft drink. keuntungan kita share sama rata..hehehehe ok tak??

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 3:01 pm

kan aku dah agak dah... saptello ni memang meniaga pasar malam ni.... pantang ada chance bleh niaga, dia nak niaga air & popcorn. hahahahahaha...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  g on Wed Jan 16, 2008 3:14 pm

Admin wrote:kan aku dah agak dah... saptello ni memang meniaga pasar malam ni.... pantang ada chance bleh niaga, dia nak niaga air & popcorn. hahahahahaha...

hehehehe, kumpul duit, nak kawin. hahahahah
semua dok tanya bila lg nak kawin?? heheheheh

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 3:20 pm

yer ker kawen??? bukan kumpul utk angkat BLM ker??? hehehehehe....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  g on Wed Jan 16, 2008 3:46 pm

Admin wrote:yer ker kawen??? bukan kumpul utk angkat BLM ker??? hehehehehe....

boleh ker??/
hahahahaa

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  ainiey on Wed Jan 16, 2008 3:55 pm

Admin wrote:
saptello wrote:
huhhh baik berkelah depan rumah ko jer zaa. beli kolam plastic yg kat pasaraya tu pastu tadah air kat depan porch rumah ko tu. heheheh
dey mana nak carik sungai2 yg takder hutan. ada mmg ada tp ko sanggup ker???
sungai kelang. nak???? dok bawah jambatan. hahahahah

huh... kalau camtu, beli kolam plastik tu banyak skit. kitorang nak sorang satu. hahah.. kita conquer whole jalan depan umah ko ngan kolam plastik dan insan2 yg berendam didalam nyer. hahahahahahaha....

ainiey!!! kengkawan ko mana?? ko sorang jer register ni. suruh ler diorang register... ker diorang tu taknak berkawan ngan kitorang????? nak ada gap ker????

GAP? GAP jeans ker? nakkkkk! cyclops
avatar
ainiey
CAPTAIN
CAPTAIN

Posts : 35
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  giant on Wed Jan 16, 2008 4:51 pm

saptello wrote:
Admin wrote:kan aku dah agak dah... saptello ni memang meniaga pasar malam ni.... pantang ada chance bleh niaga, dia nak niaga air & popcorn. hahahahahaha...

hehehehe, kumpul duit, nak kawin. hahahahah
semua dok tanya bila lg nak kawin?? heheheheh



tul ape aku cakap..... budak bruang ni dia mmg meniaga pasar malam ni.... tu skarang tiap2 malam bz.... meniaga belon..... hehehehehehe.....
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  g on Wed Jan 16, 2008 5:01 pm

tul ape aku cakap..... budak bruang ni dia mmg meniaga pasar malam ni.... tu skarang tiap2 malam bz.... meniaga belon..... hehehehehehe.....[/quote]

ahhh cilakak, pecah rahsia. heheheh
memandai jerkorang nie. hehehehe

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  giant on Wed Jan 16, 2008 5:10 pm

ha.... betul pun..... oooo meniaga belon tak ajak..... boleh ler aku join skali...... pataaah la hatiiiii.....
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 5:39 pm

saptello wrote:tul ape aku cakap..... budak bruang ni dia mmg meniaga pasar malam ni.... tu skarang tiap2 malam bz.... meniaga belon..... hehehehehehe.....

ahhh cilakak, pecah rahsia. heheheh
memandai jerkorang nie. hehehehe[/quote]

belon bulat kerr...belon panjang...wakah kah kah....
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 5:54 pm

huh.... 'pengusaha kilang' ni pantang dengar jer. hehehehehehehe.....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  DonZai on Wed Jan 16, 2008 9:48 pm

weii jom arr g Melaka cheers
avatar
DonZai
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 39
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 9:51 pm

jom...jom... ko buat ler costing & tentatif. baru leh ajak org. mentang2 nak bujang ni... aktif sungguh. hahahahahahahaha...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  g on Thu Jan 17, 2008 8:36 am

zzcute wrote:
saptello wrote:tul ape aku cakap..... budak bruang ni dia mmg meniaga pasar malam ni.... tu skarang tiap2 malam bz.... meniaga belon..... hehehehehehe.....

ahhh cilakak, pecah rahsia. heheheh
memandai jerkorang nie. hehehehe

belon bulat kerr...belon panjang...wakah kah kah....[/quote]

belon berbentuk silinder, belon objek tumpul pon ada gak, tp susah sikit nak pam. Belon nie tahan lama, selagi tak keluar gas cecair dia. hahahahah

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: xtvt dalam masa terdekat ni..

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum