jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go down

jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  zzcute on Tue Jan 15, 2008 2:57 pm

Weh...jom kelah kat pahang...chamang la....air dia sejuk...udara dia nyaman...persekitaran selesa...jarak dia pun tak jauh...kalu jadik...nanti aku masak NASIK LEMAK + SAMBAL BILIS +KACANG GORENG+TIMUN RANGUP+TELUR REBUS+AYAM GORENG.....okay tak??????
zzcute
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  g on Tue Jan 15, 2008 3:02 pm

zzcute wrote:Weh...jom kelah kat pahang...chamang la....air dia sejuk...udara dia nyaman...persekitaran selesa...jarak dia pun tak jauh...kalu jadik...nanti aku masak NASIK LEMAK + SAMBAL BILIS +KACANG GORENG+TIMUN RANGUP+TELUR REBUS+AYAM GORENG.....okay tak??????
bila2???? nak ikut. tp time skrg hujan la ptg2. huhuhuh takut air kuat jer

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
g
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  zzcute on Tue Jan 15, 2008 3:04 pm

saptello wrote:
zzcute wrote:Weh...jom kelah kat pahang...chamang la....air dia sejuk...udara dia nyaman...persekitaran selesa...jarak dia pun tak jauh...kalu jadik...nanti aku masak NASIK LEMAK + SAMBAL BILIS +KACANG GORENG+TIMUN RANGUP+TELUR REBUS+AYAM GORENG.....okay tak??????
bila2???? nak ikut. tp time skrg hujan la ptg2. huhuhuh takut air kuat jer

Bile2 korang2 senang la....aku okay jerrr...tp betul gak...aku dah la anak kecik kan??? takpe...aku tinggal kat baby siter aku... Laughing
zzcute
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  g on Tue Jan 15, 2008 3:07 pm

Bile2 korang2 senang la....aku okay jerrr...tp betul gak...aku dah la anak kecik kan??? takpe...aku tinggal kat baby siter aku... Laughing[/quote]

cisss, kecik2 dah kena tinggal. sian baby tu. huhuhuh
tp mcm biasa la, ayong ngan giant kita kena ikat mata diorang lg. huhuhhu
asik nak kena ikat jer mata diorang nie. adehhhh
teruk gak nak guide diorang nie nanti. en Admin tolong cr diorang nie spek mata lagi gelap. 100% tinted.

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
g
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  zzcute on Tue Jan 15, 2008 3:23 pm

saptello wrote:Bile2 korang2 senang la....aku okay jerrr...tp betul gak...aku dah la anak kecik kan??? takpe...aku tinggal kat baby siter aku... Laughing

cisss, kecik2 dah kena tinggal. sian baby tu. huhuhuh
tp mcm biasa la, ayong ngan giant kita kena ikat mata diorang lg. huhuhhu
asik nak kena ikat jer mata diorang nie. adehhhh
teruk gak nak guide diorang nie nanti. en Admin tolong cr diorang nie spek mata lagi gelap. 100% tinted.[/quote]


kalu takde takpe...aku soh la..aweks2 dan makweks-makweks yg pegi tuh..tintedkan baju derang jerr...heheheh Cool
zzcute
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  giant on Tue Jan 15, 2008 3:49 pm

huh... chamang???? best ker?? x pernah gi ler..... air tojun ker sungai jer???? tp bab nasi lemak tu aku stoju sesangat..... join modal skit pun takpe.... makan punye pasal.... huhuhuhuhu.....
giant
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  krayong on Tue Jan 15, 2008 5:55 pm

giant wrote:huh... chamang???? best ker?? x pernah gi ler..... air tojun ker sungai jer???? tp bab nasi lemak tu aku stoju sesangat..... join modal skit pun takpe.... makan punye pasal.... huhuhuhuhu.....

uih.. takut musim hujan lagi le... bile nak gi.. hujung bln ke
krayong
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  krayong on Tue Jan 15, 2008 5:56 pm

aku tak pernah gi gak.. brapa bujet..
krayong
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  krayong on Tue Jan 15, 2008 5:58 pm

krayong wrote:aku tak pernah gi gak.. brapa bujet..

kalo kat chamang.. nak gi tido sana je ke @ balik hari.. cik jaja dah balik ke!!!!
krayong
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  g on Tue Jan 15, 2008 6:54 pm

kalo kat chamang.. nak gi tido sana je ke @ balik hari.. cik jaja dah balik ke!!!![/quote]
kalau tido sana ada chalet ker??/
jgn tido raub wehh. hancus keta. hehehehe

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
g
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  krayong on Tue Jan 15, 2008 11:36 pm

saptello wrote:kalo kat chamang.. nak gi tido sana je ke @ balik hari.. cik jaja dah balik ke!!!!
kalau tido sana ada chalet ker??/
jgn tido raub wehh. hancus keta. hehehehe[/quote]

huish.. mak eh.. tido raub ke.. kt situ tak de chalet ke..
krayong
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 2:22 am

tido raub bleh... tapi jgn ler main kamel-tropi lagik cam gi umah mertua moderator gossips tu. hehehe... keta aku baru nak pakai bodykit. kang banyak lak tanah dia sodok kang. hehehehehehehe...
Admin
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 1:01 pm

Admin wrote:tido raub bleh... tapi jgn ler main kamel-tropi lagik cam gi umah mertua moderator gossips tu. hehehe... keta aku baru nak pakai bodykit. kang banyak lak tanah dia sodok kang. hehehehehehehe...

kuang ajor lah tuh.....kate nak cabaran kan...ok lah tuh..adiah dia durian freee....hehehe
zzcute
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 2:19 pm

yer la durian free... kau tatau camner ngeri nyer aku tido malam tu. rasa cam dalam filem hindustan jer bcoz diapit oleh 2 biji keretapi time tido tu. migrain... migrain... hehehehehehehe....
Admin
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  g on Wed Jan 16, 2008 2:27 pm

Admin wrote:yer la durian free... kau tatau camner ngeri nyer aku tido malam tu. rasa cam dalam filem hindustan jer bcoz diapit oleh 2 biji keretapi time tido tu. migrain... migrain... hehehehehehehe....

bengong. hahahhaha tu ko tak kira, anak za jd patung. heheheheh

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
g
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 2:34 pm

saptello wrote:
Admin wrote:yer la durian free... kau tatau camner ngeri nyer aku tido malam tu. rasa cam dalam filem hindustan jer bcoz diapit oleh 2 biji keretapi time tido tu. migrain... migrain... hehehehehehehe....

bengong. hahahhaha tu ko tak kira, anak za jd patung. heheheheh

takpe...anak aku nanti aku anto g klas karate...masa tuh tak kejong dahhh...
zzcute
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  g on Wed Jan 16, 2008 2:41 pm

zzcute wrote:
saptello wrote:
Admin wrote:yer la durian free... kau tatau camner ngeri nyer aku tido malam tu. rasa cam dalam filem hindustan jer bcoz diapit oleh 2 biji keretapi time tido tu. migrain... migrain... hehehehehehehe....

bengong. hahahhaha tu ko tak kira, anak za jd patung. heheheheh

takpe...anak aku nanti aku anto g klas karate...masa tuh tak kejong dahhh...

hah kejang??? heheheh bahaya tu

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
g
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 2:59 pm

hahahahahaha... kejong tu kan bakat semulajadi anak za. hehehehehehe...
Admin
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  giant on Wed Jan 16, 2008 4:54 pm

zzcute wrote:
saptello wrote:
Admin wrote:yer la durian free... kau tatau camner ngeri nyer aku tido malam tu. rasa cam dalam filem hindustan jer bcoz diapit oleh 2 biji keretapi time tido tu. migrain... migrain... hehehehehehehe....

bengong. hahahhaha tu ko tak kira, anak za jd patung. heheheheh

takpe...anak aku nanti aku anto g klas karate...masa tuh tak kejong dahhh...


takpe ler.... nanti aku cube bermuka manis pada anak ko za...... kalau buleh ler..... hehehehehehe Laughing
giant
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  abgZul on Thu Jan 17, 2008 12:49 am

chamang tu kat raub k bentong... macam pernah dgr tp di mana ya Question
abgZul
abgZul
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 12
Join date : 2008-01-16

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  Admin on Thu Jan 17, 2008 10:39 pm

kat chamang ler... hahahahahahaha.... peace bang zul, no war!!! hahahahahaha...
Admin
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  zzcute on Fri Jan 18, 2008 6:13 pm

giant wrote:
zzcute wrote:
saptello wrote:
Admin wrote:yer la durian free... kau tatau camner ngeri nyer aku tido malam tu. rasa cam dalam filem hindustan jer bcoz diapit oleh 2 biji keretapi time tido tu. migrain... migrain... hehehehehehehe....

bengong. hahahhaha tu ko tak kira, anak za jd patung. heheheheh

takpe...anak aku nanti aku anto g klas karate...masa tuh tak kejong dahhh...


takpe ler.... nanti aku cube bermuka manis pada anak ko za...... kalau buleh ler..... hehehehehehe Laughing

MASALAHNYER KO NIE..MANIS CAM MANE PUN ANAK AKU DAH COP KO SEBAGAI RAKSASA...TUH MASALAHNYE..... affraid
zzcute
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  krayong on Fri Jan 18, 2008 11:01 pm

MASALAHNYER KO NIE..MANIS CAM MANE PUN ANAK AKU DAH COP KO SEBAGAI RAKSASA...TUH MASALAHNYE..... affraid[/quote]

ya betul.. raksasa GORGON aka Godzila.. hehehe.. tongue
krayong
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  giant on Sat Jan 19, 2008 7:53 pm

zzcute wrote:
giant wrote:
zzcute wrote:
saptello wrote:
Admin wrote:yer la durian free... kau tatau camner ngeri nyer aku tido malam tu. rasa cam dalam filem hindustan jer bcoz diapit oleh 2 biji keretapi time tido tu. migrain... migrain... hehehehehehehe....

bengong. hahahhaha tu ko tak kira, anak za jd patung. heheheheh

takpe...anak aku nanti aku anto g klas karate...masa tuh tak kejong dahhh...


takpe ler.... nanti aku cube bermuka manis pada anak ko za...... kalau buleh ler..... hehehehehehe Laughing

MASALAHNYER KO NIE..MANIS CAM MANE PUN ANAK AKU DAH COP KO SEBAGAI RAKSASA...TUH MASALAHNYE..... affraid

ok lah kalo cam tu... boleh aku terus meraksasakan diri aku..... warghhhh.... makan budak..... Twisted Evil
giant
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: jom chamang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum