weh...jom g jok jarkata nak...murah beb !!!!!!!!!!!!!!!!

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Re: weh...jom g jok jarkata nak...murah beb !!!!!!!!!!!!!!!!

Post  krayong on Fri Jan 18, 2008 11:10 pm

[quote="g"][color=red]aku slalu nampak zizi golek... tapi kat dalam rumah aku ler. tapi dia tak bergolek sesorang, mesti ada giant baru diorang bergolek.

betul tu.. slalu diaorg royal rumble kat sofa iqwan..hehehe.. iqwan lak jd refree.. Laughing
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: weh...jom g jok jarkata nak...murah beb !!!!!!!!!!!!!!!!

Post  krayong on Fri Jan 18, 2008 11:11 pm

abgZul wrote:pantai bali x cantik la .. surf pun tgk ombak x kuat je.. tp x tau la time tu..
pemandangan pendalaman dia cantik .. tp x bestnya on the way leh jmp org nak buat babi golek lak..bsr gak tggi paras pinggang..brg murah bg kaki shoping


shopping kat kuta town.. t-shirt billabong ori main jual longgok depan kedai..
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: weh...jom g jok jarkata nak...murah beb !!!!!!!!!!!!!!!!

Post  giant on Sat Jan 19, 2008 8:25 pm

Admin wrote:
drunken_master wrote:tu nasib baik die panggang babi kalau die panggang si zizi lagi nmpk pelik.

aku slalu nampak zizi golek... tapi kat dalam rumah aku ler. tapi dia tak bergolek sesorang, mesti ada giant baru diorang bergolek.

adakah ini sifat2 gay ustad??? - insan yg mengasihani mereka. hehehehehehehehe...

tu bukan gay ye murid2... itu namanya beruang bergurau.... ataupun dalam national geographic diorang kata predetor instinct.... hehehehehe......
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: weh...jom g jok jarkata nak...murah beb !!!!!!!!!!!!!!!!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum