tempat best kat Bangi

Go down

tempat best kat Bangi

Post  zzcute on Tue Jan 15, 2008 1:19 pm

Nie eta la ckp...makan sea food murah....Tasik Idaman...jom la wehhhhhh.........kite serbu minggu depan pas dapat gaji..........................eta ckp mkn 4 org...makan sotong tepung, ketam, tom yam sea food, ikan bakar, kerang bakar,kailan ikan masin,nasi...plus air...RM107 jerr...jom weiiii bounce
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

murah???

Post  giant on Tue Jan 15, 2008 4:07 pm

ni menu aku masa kat sekam...(melaka) utk 4 org....

nasi +air
siakap bakar 2 ekor.... (lbh kurang 600 gm sekor)
sotong bakar 1/2 kilo....
sayur kailan gak....
kerang bakar dlm 2 kilo gitu....

RM 60+++
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  g on Tue Jan 15, 2008 4:09 pm

giant wrote:ni menu aku masa kat sekam...(melaka) utk 4 org....

nasi +air
siakap bakar 2 ekor.... (lbh kurang 600 gm sekor)
sotong bakar 1/2 kilo....
sayur kailan gak....
kerang bakar dlm 2 kilo gitu....

RM 60+++

trip ke melaka nanti boleh ler pegi sekam.

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  giant on Tue Jan 15, 2008 4:49 pm

hajat tu mmg ade...... tggu time jer ni...... huhuhuhuhuhuhu......
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  krayong on Tue Jan 15, 2008 11:49 pm

giant wrote:hajat tu mmg ade...... tggu time jer ni...... huhuhuhuhuhuhu......
org kata kt umbai tak best dah.. dah mahal.. tinggal serkam & duyong jek.. camana.. tak sabar nk mkn ni.. hehehe
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 3:37 am

emmmm... bleh gak. gee... masukkan dalam agenda masa gi melaka nanti. hahahahaha...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  g on Wed Jan 16, 2008 12:14 pm

Admin wrote:emmmm... bleh gak. gee... masukkan dalam agenda masa gi melaka nanti. hahahahaha...
aisehh.. sapa ada tentative masa g melaka dulu???
kasik emailll kat aku

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 12:48 pm

saptello wrote:
Admin wrote:emmmm... bleh gak. gee... masukkan dalam agenda masa gi melaka nanti. hahahahaha...
aisehh.. sapa ada tentative masa g melaka dulu???
kasik emailll kat aku

gi melaka..kos transportation lakk....kalu kat bangi tuh...kos kenderaan ciput jerr...dekat la jugak....
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 12:49 pm

krayong wrote:
giant wrote:hajat tu mmg ade...... tggu time jer ni...... huhuhuhuhuhuhu......
org kata kt umbai tak best dah.. dah mahal.. tinggal serkam & duyong jek.. camana.. tak sabar nk mkn ni.. hehehe

aha...dah tak best dah....hehehe aku pun dgr org kate...aku tak nah gi lagi...
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  krayong on Wed Jan 16, 2008 12:52 pm

zzcute wrote:
krayong wrote:
giant wrote:hajat tu mmg ade...... tggu time jer ni...... huhuhuhuhuhuhu......
org kata kt umbai tak best dah.. dah mahal.. tinggal serkam & duyong jek.. camana.. tak sabar nk mkn ni.. hehehe

aha...dah tak best dah....hehehe aku pun dgr org kate...aku tak nah gi lagi...
skarang kat duyung kot yg best.. tak pon.. buat bbq kat umah ko lg senang.. ok tak.. hehehe
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 1:08 pm

krayong wrote:
zzcute wrote:
krayong wrote:
giant wrote:hajat tu mmg ade...... tggu time jer ni...... huhuhuhuhuhuhu......
org kata kt umbai tak best dah.. dah mahal.. tinggal serkam & duyong jek.. camana.. tak sabar nk mkn ni.. hehehe

aha...dah tak best dah....hehehe aku pun dgr org kate...aku tak nah gi lagi...
skarang kat duyung kot yg best.. tak pon.. buat bbq kat umah ko lg senang.. ok tak.. hehehe

tak ok langsung....dah ko jangan bg idea nak semak kan umah aku tuh...sian laki aku nak kene bersihkan....dah la korang2 nie...kalu kemah jerrr semak satu hutan...tak bleh la...aku tak setuju...hehehe
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 1:35 pm

tempat yg ita pegi tu... nak tanya gak. ita order semua tu... stok lahap tak? or semua utk sorang makan jer?? coz... bagi aku harga tu nampak biasa jer. takde ler murah sangat. tapi kalau sotong tepung 1 kati, ikan bakar sekor (1kg nyer), kerang (2kg), ketam (1kg), tomyam, kailan (semua utk 4 org makan nyer) + nasi & air = rm107. memang murah!!!!! tapi kalau semua ciput... takde ler murah. pandangan aku ler sebagai seorang peng'kendarah' tetap. hahahahahaha....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 2:10 pm

Admin wrote:tempat yg ita pegi tu... nak tanya gak. ita order semua tu... stok lahap tak? or semua utk sorang makan jer?? coz... bagi aku harga tu nampak biasa jer. takde ler murah sangat. tapi kalau sotong tepung 1 kati, ikan bakar sekor (1kg nyer), kerang (2kg), ketam (1kg), tomyam, kailan (semua utk 4 org makan nyer) + nasi & air = rm107. memang murah!!!!! tapi kalau semua ciput... takde ler murah. pandangan aku ler sebagai seorang peng'kendarah' tetap. hahahahahaha....

oit...gilos la kau nak dapat..sana sekati...sini sekilo...situ seguni dgn herge RM satu ratus jerr....mmg la tak dapat.....poyo laaa.......sah sah geng kite..geng pelaham
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 2:15 pm

takde la... kitorang ni slalu gi melahap, so bleh agak ler range harga based on lauk2 tu. hahahahaha...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 2:18 pm

Admin wrote:takde la... kitorang ni slalu gi melahap, so bleh agak ler range harga based on lauk2 tu. hahahahaha...

ko kene ingat nie kat bangi...kira ok laaa....
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  krayong on Wed Jan 16, 2008 2:20 pm

Admin wrote:takde la... kitorang ni slalu gi melahap, so bleh agak ler range harga based on lauk2 tu. hahahahaha...
alaaa.. senang citer.. ko buat le makan2 kat umah ko... umah ko kan besor.. menu utk hafiz ko buat ayam masak kicap.. kan senang.. hehehehe
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 2:22 pm

krayong wrote:
Admin wrote:takde la... kitorang ni slalu gi melahap, so bleh agak ler range harga based on lauk2 tu. hahahahaha...
alaaa.. senang citer.. ko buat le makan2 kat umah ko... umah ko kan besor.. menu utk hafiz ko buat ayam masak kicap.. kan senang.. hehehehe

nie paling aku tak setuju....kan aku dah kate...kalu idea nak kotor n semak kan umah aku...awal2 lagi aku tolak...aku mmg malas nak kemas umah....sah2 korang akan susahkan laki aku....so tak bleh...kalu kemah kat umah korang ok gak...tp kira umah bujang + umah don zai la...hehehhe open house 2 umah...hehehhe Very Happy
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 2:25 pm

lepas tu makan reramai kat lif??? situ ajer ruang kosong. nak??? hehehehehehe...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  g on Wed Jan 16, 2008 2:53 pm

Admin wrote:lepas tu makan reramai kat lif??? situ ajer ruang kosong. nak??? hehehehehehe...

hhehhee kat lift ngan tangga kecemasan tu. hahahhaah
kalau nak hirup udara segar boleh makan dlm lift.
bauan yg membangkit kan selera.
hahahahah

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  krayong on Thu Jan 17, 2008 12:13 am

[quote="saptello"]
Admin wrote:lepas tu makan reramai kat lif??? situ ajer ruang kosong. nak??? hehehehehehe...

eleh za.. ko simpan la umah ko jd pusaka.. hehehe.. Twisted Evil
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  krayong on Thu Jan 17, 2008 12:14 am

[quote="saptello"]
Admin wrote:lepas tu makan reramai kat lif??? situ ajer ruang kosong. nak??? hehehehehehe...

huish.. ok gak kat lif umah aku.. bau baik punya.. time mlm lg best.. bau harum yg menyayat hati geek
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  g on Thu Jan 17, 2008 9:30 am

[quote="krayong"]
saptello wrote:
Admin wrote:lepas tu makan reramai kat lif??? situ ajer ruang kosong. nak??? hehehehehehe...

eleh za.. ko simpan la umah ko jd pusaka.. hehehe.. Twisted Evil

weh yong, mana boleh simpan rumah tu buat pusaka, tu rumah org lain tu. rumah sewa kan????
hheheheh

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  ainiey on Thu Jan 17, 2008 10:20 am

nak gi melaka jugakkkk..
huhuhu...
terkenang zaman silam.
avatar
ainiey
CAPTAIN
CAPTAIN

Posts : 35
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  giant on Sat Jan 19, 2008 8:49 pm

[quote="g"]
krayong wrote:
saptello wrote:
Admin wrote:lepas tu makan reramai kat lif??? situ ajer ruang kosong. nak??? hehehehehehe...

eleh za.. ko simpan la umah ko jd pusaka.. hehehe.. Twisted Evil

weh yong, mana boleh simpan rumah tu buat pusaka, tu rumah org lain tu. rumah sewa kan????
hheheheh

korang ni... kalu nak buat makan2 kena la buat kat umah otai... kita kan ada otai.... ape kata kita buat je kat umah abg zul... hehehehehhe... kalau x nak susahkan abg zul kita buat kat jalan depan umah abang zul dah ar.... hehehehehe....
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  Admin on Sun Jan 20, 2008 2:01 am

aku setuju... tempat bakar pun ada. kalau daging abis, cakap jer. nanti aku perap jer ayong tu. dia memalam tak sedar nyer. korang pun esok pagi nyer jangan ler tegur bau cam kena perap jer. buat cam takde pape. then petang tu trus bakar. umpan rokok jer kat tengah api tu. hehehehehehehehehehe....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: tempat best kat Bangi

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum