teruk la artis melayu kite nie..

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  g on Wed Jan 16, 2008 8:58 am

Admin wrote:huh... ainiey angkat kain jemuran pun ada bakat gossip2 gak??? huh... bleh dipertimbangkan utk jadik moderator bersama ni. hahahahahaha....
hahahaha
aku dah dpt email gambar anju ni, confrim gambar dia, takder cut n past or photoshop.
tgk jer dah tau mmg pic dia. hehehe

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  ainiey on Wed Jan 16, 2008 9:51 am

Admin wrote:huh... ainiey angkat kain jemuran pun ada bakat gossip2 gak??? huh... bleh dipertimbangkan utk jadik moderator bersama ni. hahahahahaha....

hehehe.
ai ai cip.
naikkan lah pangkat saye sarjan...
avatar
ainiey
CAPTAIN
CAPTAIN

Posts : 35
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  ainiey on Wed Jan 16, 2008 9:52 am

blog tuh yg aku kasik tuh..
http://www.syokkahwin.com/blog tu ade banyak gosip artis2 mesia...
bukan anju ajer yg punye gambo, sume artis yg pernah diberitakan dalam berita yg telah bervogel pun ade dlm tuh.
pendek kate, macam2 ade pun ade lah...
avatar
ainiey
CAPTAIN
CAPTAIN

Posts : 35
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  krayong on Wed Jan 16, 2008 11:10 am

ainiey wrote:blog tuh yg aku kasik tuh..
http://www.syokkahwin.com/blog tu ade banyak gosip artis2 mesia...
bukan anju ajer yg punye gambo, sume artis yg pernah diberitakan dalam berita yg telah bervogel pun ade dlm tuh.
pendek kate, macam2 ade pun ade lah...

kat website tu ada potong skit.. sebenarnya nampak belah atas beb.. hehehe
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  ainiey on Wed Jan 16, 2008 11:44 am

krayong wrote:
ainiey wrote:blog tuh yg aku kasik tuh..
http://www.syokkahwin.com/blog tu ade banyak gosip artis2 mesia...
bukan anju ajer yg punye gambo, sume artis yg pernah diberitakan dalam berita yg telah bervogel pun ade dlm tuh.
pendek kate, macam2 ade pun ade lah...

kat website tu ada potong skit.. sebenarnya nampak belah atas beb.. hehehe

ohh yeke??
uiii..ayongggg...laju aje die! sdsl 2meg sungguh~
avatar
ainiey
CAPTAIN
CAPTAIN

Posts : 35
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 12:51 pm

ainiey wrote:
krayong wrote:
ainiey wrote:blog tuh yg aku kasik tuh..
http://www.syokkahwin.com/blog tu ade banyak gosip artis2 mesia...
bukan anju ajer yg punye gambo, sume artis yg pernah diberitakan dalam berita yg telah bervogel pun ade dlm tuh.
pendek kate, macam2 ade pun ade lah...

kat website tu ada potong skit.. sebenarnya nampak belah atas beb.. hehehe

ohh yeke??
uiii..ayongggg...laju aje die! sdsl 2meg sungguh~

woit ainiey..tul ker bleh masuk blog nie.....aku try siap ada warning lagi...hehehe...laptop tak kasi masuk bebe!!!
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  krayong on Wed Jan 16, 2008 12:55 pm

hehehe.. ko kalo bab tambah dosa memang cepat je yek.. hehehehe
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 1:04 pm

krayong wrote:hehehe.. ko kalo bab tambah dosa memang cepat je yek.. hehehehe

ek eleh....kate dulang paku serpih......korang yg kasi aku nak tau jerr..kang artis kite complaint lak...kate peminat nie..tak perihatin pasal artis dlm negara..mengagungkan artis luar...nie nak tunjuk keperihatinan la nie... Laughing
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 1:55 pm

laptop ko tu islamic nyer spec kot??? hehehehehehehe.....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  krayong on Wed Jan 16, 2008 2:23 pm

Admin wrote:laptop ko tu islamic nyer spec kot??? hehehehehehehe.....
iya la za.. aku rasa cam tu gak le.. hehehehe
avatar
krayong
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 90
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  zzcute on Wed Jan 16, 2008 2:26 pm

krayong wrote:
Admin wrote:laptop ko tu islamic nyer spec kot??? hehehehehehehe.....
iya la za.. aku rasa cam tu gak le.. hehehehe

hehehehe
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 3:07 pm

hehehehehe... mana ko dapat laptop ko tu?? mesti beli pakai skim ansuran islamic ni. hehehehehe...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  g on Wed Jan 16, 2008 3:19 pm

Admin wrote:hehehehehe... mana ko dapat laptop ko tu?? mesti beli pakai skim ansuran islamic ni. hehehehehe...

weh za laptop ko tu kat modify lg kan???? itsso block tu. hahahah
mcm kitorang punya dah modify sikit tu yg boleh masuk blog tu. heheheh

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  drunken_master on Wed Jan 16, 2008 3:33 pm

dey mcmni punye topik pun ada ka.apa kot tur
avatar
drunken_master
FIRST LIEUTENANT
FIRST LIEUTENANT

Posts : 16
Join date : 2008-01-16

View user profile

Back to top Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  zzcute on Fri Jan 18, 2008 5:41 pm

g wrote:
Admin wrote:hehehehehe... mana ko dapat laptop ko tu?? mesti beli pakai skim ansuran islamic ni. hehehehehe...

weh za laptop ko tu kat modify lg kan???? itsso block tu. hahahah
mcm kitorang punya dah modify sikit tu yg boleh masuk blog tu. heheheh

tak yah...elok2 pc aku laju...kang slow plak..sbb bwak byk dosa...hehehe Very Happy
avatar
zzcute
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 84
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: teruk la artis melayu kite nie..

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum