projek susah payah....

Go down

projek susah payah....

Post  giant on Mon Jan 14, 2008 11:36 pm

weh... replacement wand mana nak carik.... mcm susah je buat projek angel eyes ni.....hmmmmmm.....
mana nak carik wand oiiiii...... mintak kat harry potter bleh tak?? Neutral
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: projek susah payah....

Post  Admin on Tue Jan 15, 2008 3:43 am

ko jangan buat pasal... aku dah siap beli oven. seratus lebih dah abis tu. jgn buat tak jadik plak. aku masak telor ko dalam oven tu kang. then hidang ngan nasi goreng udang. nak??? Evil or Very Mad Evil or Very Mad
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: projek susah payah....

Post  giant on Tue Jan 15, 2008 9:52 am

alamak cikgu dah marah ler.... weh... smalam aku surf ssf nye web.... macam x de je kat sana tp kalau ikea ade kut... pasal ikea ni banyak bende2 pelik skit..... hmmmmm Neutral
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

.::makhluk parasit forum::.

Post  Jeng-Lord on Tue Jan 15, 2008 9:51 pm

giant wrote:alamak cikgu dah marah ler.... weh... smalam aku surf ssf nye web.... macam x de je kat sana tp kalau ikea ade kut... pasal ikea ni banyak bende2 pelik skit..... hmmmmm Neutral
ko bubuh jer cupin tingge ko kat lampu kete ko tuh. nanti jadilah cuping eyes .hukhukhuk (jgn pukul aku gaint, pukul bob gan ayong jerk).. ni sume salah iqwan coz letak avatar aku 50 posen.... pukul iqwan lagi bagus..hehehe

Jeng-Lord
PRIVATE
PRIVATE

Posts : 5
Join date : 2008-01-15

View user profile

Back to top Go down

Re: projek susah payah....

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 3:43 am

hahahaha.. aku dah try carik duit singgit tapi takde, yg ada 50 sen jer. bleh ler ek??? hehehehe...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: projek susah payah....

Post  g on Wed Jan 16, 2008 8:54 am

Jeng-Lord wrote:
giant wrote:alamak cikgu dah marah ler.... weh... smalam aku surf ssf nye web.... macam x de je kat sana tp kalau ikea ade kut... pasal ikea ni banyak bende2 pelik skit..... hmmmmm Neutral
ko bubuh jer cupin tingge ko kat lampu kete ko tuh. nanti jadilah cuping eyes .hukhukhuk (jgn pukul aku gaint, pukul bob gan ayong jerk).. ni sume salah iqwan coz letak avatar aku 50 posen.... pukul iqwan lagi bagus..hehehe

jgn pukul belakang tau... heheheh
so gay. ahahaha

_________________
"Patah Laa Hati"
(width,height)]Life is short, grab whatever you can, enjoy your life
avatar
g
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 146
Join date : 2008-01-14
Age : 39
Location : UPTOWN

View user profile

Back to top Go down

Re: projek susah payah....

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 3:06 pm

aku dah dapat rod tu... cilok kat opis aida. hahahahaha... korang carik lagik. nak banyak do kalau nak niaga. hehehehehehe...
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: projek susah payah....

Post  giant on Wed Jan 16, 2008 5:34 pm

yuhuuu.... leh start projek dah...... selamat telur aku....... ishhhh....... Cool
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: projek susah payah....

Post  Admin on Wed Jan 16, 2008 9:49 pm

still tak selamat. kalau rod tu cukup utk sebelah jer eagle eyes.... aku still masak telor kau sebelah. tak kira....... arrrghhhhhh.....
avatar
Admin
GENERAL OF THE ARMY
GENERAL OF THE ARMY

Posts : 157
Join date : 2008-01-14
Age : 38

View user profile http://channel.forumotion.com

Back to top Go down

Re: projek susah payah....

Post  giant on Sat Jan 19, 2008 9:07 pm

takpe.... kita jangan buat dulu mende tur..... kita bawak sampel tu gi kedai hardware tanya.... pasal aku tak tau camne nak tanya kat kedai hardware tanpa membawa sampel...... hehehehe.....
avatar
giant
SPECIAL FORCE
SPECIAL FORCE

Posts : 112
Join date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: projek susah payah....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum